• Alles

Delft Vertelt voorstelling

zondag 20 september 15:00 t/m 16:30 uur

Hans Dunlop

Bij de middagen van ‘Delft Vertelt’ hoor je Delftse verhalen. Kleine overpeinzingen, absurde ontmoetingen, dingen die vorige week zijn gebeurd of in het verleden. Vaak zijn het komische situaties, maar er zijn ook verhalen die je even aan het denken zetten. Eén ding hebben alle verhalen gemeen: het zijn altijd gebeurtenissen in Delft die Delftenaren zelf hebben meegemaakt.

Op zondag 20 september is de veertiende editie van Delft Vertelt.

In deze voorstelling zal Els Kemper vertellen over haar tijd bij de enige echte Delfstsche Courant, gaat Chris Vervoort vertellen hoe hij (weer) een huis kocht met een bijzonder verhaal eraan, legt Marinma Aguilar uit waarom ze vanuit Madrid na veel omzwervingen in Delft haar hart heeft neergelegd en legt Heleen Huis, van het oudste en misschien wel ‘Delftste’ café van Delft hoe het nu zat met die pelpinda’s.

De muziek komt deze keer van Robinson Jouwe, die op met zelfgeschreven jazzy songs zijn eigen verhalen verteld. De voorstelling is voor een klein publiek in de theaterzaal en duurt ongeveer 1 uur en 15 min, zonder pauze.

Meer informatie: www.rietveldtheater.nl/delft-vertelt | facebook.com/delftvertelt

Entree plus drankpakketje: € 14,50 via rietveldtheater.stager.nl/web/tickets/437010


deel deze activiteit

Locatie

Rietveld Theater Delft
Delft
Rietveld 49
2611lh


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.