• Alles
  • (1)
    Overig
  • (1)
    Lezingen

KinTo speelt met Sinterklaas

zaterdag 20 november 14:00 uur

Foto: Steven

KinTo - Sinterklaas en de Niet Zwarte Piet

De pietjes zijn dit jaar allemaal erg druk met de voorbereiding voor de verjaardag van Sinterklaas. Deze keer hebben ze het wel heel erg druk want er zijn meerdere pieten in Spanje gebleven. De Sint komt handjes te kort. Gelukkig komen Piet en Pietje aanhollen, twee schoonmakers die heel graag Piet willen worden. De pieten lachen ze uit, want piet wordt je natuurlijk niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen! Gaat het lukken om een echte piet te worden? Dat zie je in deze vrolijke Sinterklaasvoorstelling vol liedjes om mee te zingen.

Meet en Greet

Zoals gebruikelijk blijft Sinterklaas nog even hangen na de voorstelling en is er gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven en met de Pieten te dansen of op de foto te gaan.

Data, locatie en aanvang

Deze familievoorstelling wordt gespeeld door KinTo, de jeugdafdeling van Het Voetlicht en is geschreven door Rutger Lommerse en is te zien op 20, 21, 27 en 28 november om 14:00 uur in Theater CulturA & Zo, Dorpsstraat 7 te Nootdorp. Tickets à € 9,- inclusief een pauze drankje te reserveren via www.hetvoetlicht.com of rechstreeks bij Theater CulturA & Zo.
deel deze activiteit

Locatie

CulturA & Zo
Nootdorp
Dorpsstraat 7
2631cr


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden