• Alles
  • (1)
    Lezingen

Lunch voor multigepassioneerde mensen

dinsdag 17 maart 11:00 t/m 14:00 uur

Glenn Windhouwer

Op dinsdag 17 maart organiseert Marja van der Ende van SuXeed Massage & Leefstijl een lunchbijeenkomst voor mensen die meer dan één potentie, talent, passie of bezigheid hebben en die regelmatig vastlopen in het bewaren van evenwicht daarin.

Bij Hoeve Bouwlust in Maasland worden tijdens dit ‘Multipotentialite? Dromen & Doen!’ evenement, van 11:00-14:00 tips en ervaringen uitgewisseld, onder het genot van een boerenlunch van streekproducten.

De term Multipotentialite is sterk in opkomst sinds de Engelstalige lezing van Emilie Wapnick op het internationale TED-platform verscheen. Multipotentialites lopen vaak vast op het in balans houden van de vele bezigheden die ze willen doen en de duizend ideeën op een dag die in hun hoofd opkomen. Ook mensen met ADHD vertonen veel van deze kenmerken, hetgeen voor Marja mede de aanleiding is om deze bijeenkomst te organiseren. In haar praktijk begeleidt Marja ook mensen met ADHD en stress naar een gelukkig leven, waarin de vele talenten tot uitdrukking kunnen komen. Naast haar praktijk is Marja ook actief met consumentenplatform Fietsen voor m’n eten en is zij ondernemerstrainer en auteur van het boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’.

Voor de lunchbijeenkomst is aanmelding nodig vanwege de catering en dat kan via het aanmeldformulier op www.multipotentialites.eu/events.

Het Dromen & Doen Event op 17 maart is de eerste bijeenkomst van een reeks die Marja samen met een andere multi-ondernemer, Perry Knoppert, in verschillende regio’s wil gaan organiseren. Om op de hoogte te blijven van nieuws hieromtrent, kan de Facebookpagina Multipotentialites Nederland gevolgd worden.

Perry Knoppert
deel deze activiteit

Locatie

Hoeve Bouwlust
Maasland
Oostgaag 31
3155ce


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden