• Alles
  • (1)
    Overig
  • (1)
    Natuur

cursus actief luisteren

woensdag 16 september 10:30 t/m woensdag 14 oktober 12:00 uur

brechtje roos

Onder de noemer Nieuwe Kijk op Muziek start Muziekverteller Brechtje Roos vanaf september ‘20 met een nieuwe serie luisterlessen in Den Haag, Delft, Gouda en – nieuw- online. De lessen zijn bedoeld voor volwassenen tot en met 110 jaar. “Je bent immers nooit te oud om te leren. Daarbij weet iedereen nu dankzij neuropsycholoog Erik Scherder dat muziek luisteren bewezen gezond houdt. Allerlei redenen om actief meer in muziek te gaan ontdekken”, aldus Muziekverteller Brechtje Roos. Alle muziekliefhebbers zijn welkom; voorkennis is niet nodig. De serie van vijf lessen is erop gericht de muziekkennis te vergroten en dat leidt weer tot nog meer genieten van muziek.

‘Je hebt me overdonderd, wat een kennis van muziek, wat een enthousiasme en wat een goede docent. Ik luister nu anders naar muziek en begin andere genres ook leuk te vinden. Je bent echt bij me binnengekomen en hebt mij aangeraakt. Dank daarvoor. Ik hoop je in het najaar weer te mogen ontmoeten.' Aldus een ervaringsdeskundige in het Zuiderstrandtheater Den Haag.

Start

De serie Nieuwe Kijk op Muziek start op 16 september in de VAK Delft, 17 september in het (voormalig) Koorenhuis in Den Haag, op 21 september online bij Studio Hoor.

De wekelijkse lessen duren van 10.30 uur tot 12.00 uur. Bij voldoende animo vindt in Delft ook een serie in de avond plaats. Prijs voor de vijf lessen is € 80/€92,- Meer info op de website https://www.studiohoor.nl/aanbod-luisterles

Proeflessen

Op 28 augustus vinden gratis proeflessen plaats in De VAK Delft.

Op 10 september vinden gratis proeflessen plaats in Koorenhuis Den Haag. Aanmelden noodzakelijk: brechtje@studiohoor.nl

Zie ook daarvoor https://www.studiohoor.nl/aanbod-luisterles


deel deze activiteit

Locatie

De VAK, centrum voor de kunsten Delft
Delft
Westvest 9
2611ax


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.