• Alles
 • (1)
  Fiets-Wandeltocht
 • (1)
  Overig
 • (1)
  Lezingen
 • (1)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (10)
  Muziek
 • (2)
  Cursus-Workshop

Lucht, Licht en een Lach in je rouw

zaterdag 19 september 20:00 t/m 22:00 uur

Presentatie: Lucht, Licht en een Lach in je rouw, en daarna.

Op 19-9-2020 presenteert Willy van Leeuwen onder muzikale begeleiding van Jeroen Zijlstra het Stappenplan voor een gezond rouwproces. Deze avond deelt ze een nieuw perspectief op verlies en rouw: Lucht, Licht en een Lach in je rouw, én daarna.

Hoe kun je gezond rouwen?

Weet je wat werkt voor jou en wat je kunt laten?

Weet je wat je nodig hebt?

Wat is jouw motivatie om te rouwen?

Rouwen is niet hip, wel heilzaam. Want in een gezond rouwproces kom je in contact met je kracht en je wijsheid, je creativiteit en je uniciteit. Daardoor leer je jezelf steeds beter kennen, ontdekt wat je verlangens en dromen zijn en waar je gelukkig van wordt. Deze ontdekkingen zijn de motivatie om te rouwen en je nieuwe leven in te richten.

Willy verloor haar man aan de gevolgen van een bedrijfsongeval en bleef achter met twee kleine kinderen en een bedrijf. Ze was nieuw in het land van verlies en rouw, maar kon niets met het traditionele rouwproces. Eigenwijs ging ze zelf op pad. Haar intuïtie, analytisch vermogen en moed leidden haar door alle lagen van de rouw. Het resulteerde in een afgerond, vervullend en verrijkend rouwproces. Dit en daarop volgende verliezen resulteerden in een nieuwe visie, de boeken Effectief Rouwen om Voluit te Leven, een Stappenplan en een Thuis-traject voor rouw. Willy is schrijver, holistisch therapeut en visionair.

Het Stappenplan volgt de natuurlijke bewegingen van het rouwproces. Vanuit haar openheid, met zachtheid en humor neemt Willy je mee in de stappen. Ze deelt haar ervaringen, geeft aandacht aan rouw met kinderen en tips voor de omgeving.

De pure liedjes van Jeroen Zijlstra maken deze avond compleet.

Je bent van harte uitgenodigd!

Meer informatie vind je op de website van Effectief Rouwen: www.effectiefrouwen.nl. Stuur gerust een berichtje naar: willy@effectiefrouwen.nl.

Kaarten kun je reserveren op de website van Op Hodenpijl: www.ophodenpijl.nl/activiteiten/


deel deze activiteit

Locatie

Op Hodenpijl
Schipluiden
Rijksstraatweg 20
2636ax


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden