Logo delftsepost.nl


Foto: PR

Delftsche Geschiedenis Quiz

DELFT - Robert Nederlof van 'Historic Pictures of Delft' houdt in samenwerking met Delfia Batavorum de Delftsche Geschiedenis Quiz. 

Op zondag 19 februari kunnen Delftenaren hun kennis over de stad en de Delftse geschiedenis testen. De quiz bestaat uit acht ronden met tussendoor enkele pauzes. Voor het winnende team is er een leuke – door de historische vereniging Delfia Batavorum beschikbaar gestelde – prijs.
Wie gaat de strijd aan samen met vrienden, familie, collega's of buren tegen teams van andere Delvenaren en Delftenaren? Stel een team van maximaal vijf personen samen en bedenk een teamnaam. Aanmelden kan met een email naar Historicpicturesofdelft@gmail.com o.v.v. teamnaam en aantal teamleden. De quiz wordt gehouden in de Cuyperzaal in De Waag aan de Markt 11.

Er wordt gespeeld tussen 13.00 en 16.00 uur. De bijdrage per team bedraagt 10 euro. Betalen bij binnenkomst.

Robert Nederlof beheert de succesvolle Facebookpagina Historic Pictures of Delft. "Geen hobby, maar een passie". Deze pagina heeft meer dan 9.000 volgers. Nederlof houdt van de Delftse historie en hij vindt het geweldig om uit te zoeken waar een straatnaam vandaan komt.

Reageer als eerste
Meer berichten