Logo delftsepost.nl


De brandweer knipt de auto open om het slachtoffer te bevrijden. (Foto: Marvin Hake/District8)
De brandweer knipt de auto open om het slachtoffer te bevrijden. (Foto: Marvin Hake/District8) (Foto: Marvin Hake/District8)
District8 Nieuws

District8 Nieuws: Ongeluk in de sneeuw

DELFT - Twee verkeersongelukken gezien door de lens van de fotografen van District8.

Het winterse weer speelde een rol in het ongeval dat vrijdagavond 10 februari plaatsvond op de A13 ter hoogte van de Hanos. Het leverde laat op de avond een forse file op. De hulpdiensten werden rond half elf groots gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er een frontale aanrijding te zijn geweest tussen een busje en een personenauto. Drie ambulance's de brandweer, het Mobiel Medisch Team (MMT) en meerdere politie-eenheden werden gealarmeerd. De brandweer heeft bij de personenauto het dak eraf geknipt om het slachtoffer uit de auto te krijgen. Hierbij assisteerde het personeel van het MMT de ambulancedienst. Eén slachtoffer is al vrij snel met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Fietser op de motorkap

Dinsdag 7 februari heeft er op de oversteekplaats vanaf het station richting de Binnenwatersloot een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser. De fietser kwam hard ten val op de motorkap met als gevolg een verbrijzelde autoruit. De ambulancedienst heeft de fietser kort gecontroleerd in de ambulance, maar wonder boven wonder hield deze alleen maar hoofdpijn over aan de aanrijding.

Meer 112-nieuws uit Delft op www.district8.net

Reageer als eerste
Meer berichten