Foto:

Met Wibi Soerjadi naar de film

Vrijdagavond filmavond krijgt vrijdag 25 september een bredere betekenis. Pianovirtuoos Wibi Soerjadi geeft een live stream concert ‘Wibi At the Movies’ en speelt zijn favoriete filmmuziek in het Rietveld Thuis Theater. Door de Live Stream kan publiek vanuit het hele land met Wibi naar de film.

Ook mensen die slechts sporadisch naar klassieke muziek luisteren, kennen wel de getalenteerde, sympathieke pianist Wibi Soerjadi. Hij begon op zijn elfde met piano en laat zijn publiek inmiddels al bijna veertig jaar van zijn spel genieten.

Van Soerjadi is bekend dat hij een fervent Disneyfilm fan is. In ‘Wibi At the Movies’ zet hij filmmuziek volop in de spotlights. Daarbij beperkt hij zich niet tot Disneymateriaal. Hij maakte speciale bewerkingen van de muziek uit ‘Pirates of the Caribbean’, ‘The Lion King’, ‘The Dark Knight’, ‘Once Upon a Time in the West’, James Bond, Harry Potter, ‘Star Wars’, ‘Back to the Future’ en nog veel meer.

Tijdens het concert licht Soerjadi de werken toe en neemt het publiek mee in zijn belevingswereld. Zijn virtuoze spel en passie voor de piano zijn aanstekelijk. Soerjadi laat het hele orkest uit slechts één vleugel klinken.

Het concert wordt live gestreamd vanuit het Rietveld Theater te Delft. Tickets vanaf € 8,50 zijn te bestellen op www.rietveldtheater.nl 

of https://rietveldtheater.stager.nl/web/tickets/442876


Meer berichten