<p>Willy van Leeuwen werd vanuit haar eigen ervaring &#39;rouwdeskundige&#39;.&nbsp;</p>

Willy van Leeuwen werd vanuit haar eigen ervaring 'rouwdeskundige'. 

(Foto: Yolanda Wevers)

Lucht, Licht en een Lach in je rouw, en daarna - Willy van Leeuwen

Schipluiden - Op zaterdag 19 september presenteert Willy van Leeuwen onder muzikale begeleiding van Jeroen Zijlstra het Stappenplan voor een gezond rouwproces Op Hodenpijl. 

Hoe kun je gezond rouwen? Weet je wat werkt voor jou en wat je kunt laten? Weet je wat je nodig hebt? Willy deelt een nieuw perspectief op verlies en rouw: Lucht, Licht en een Lach in je rouw, én daarna. Rouwen is niet hip, wel heilzaam. Want in een gezond rouwproces kom je in contact met je kracht, je wijsheid en je creativiteit. Daardoor leer je jezelf steeds beter kennen, ontdekt wat je verlangens en dromen zijn en waar je gelukkig van wordt. Deze ontdekkingen zijn de motivatie om te rouwen en je nieuwe leven in te richten.

Willy verloor haar man aan de gevolgen van een bedrijfsongeval en bleef achter met twee kleine kinderen en een bedrijf. Ze was nieuw in het land van verlies en rouw, maar kon niets met het traditionele rouwproces. Eigenwijs ging ze zelf op pad. Haar intuïtie, analytisch vermogen en moed leidden haar door alle lagen van de rouw. Het resulteerde in een afgerond, vervullend en verrijkend rouwproces. Een nieuwe visie, de boeken Effectief Rouwen om Voluit te Leven, een Stappenplan en een Thuis-traject voor rouw. Willy is schrijver, holistisch therapeut en visionair.

Het Stappenplan volgt de natuurlijke bewegingen van het rouwproces. Vanuit haar openheid, met zachtheid en humor neemt Willy je mee in de stappen. Ze deelt haar ervaringen, geeft aandacht aan rouw met kinderen en tips voor de omgeving. De pure liedjes van Jeroen Zijlstra maken deze avond compleet. 

 Datum: zaterdag 19 september. Aanvang: 20.00 uur. Prijs: € 18,50. Inclusief maaltijd: € 41,- Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft).  

 

Meer berichten