Foto:

1 ste Reuma Walk Home Edition 2020 leverde 117 euro op

Delft/Rijswijk/Regio De eerste Reuma walk Home Edition 2020 heeft in Delft en Rijswijk 117 euro opgeleverd! Er kwamen in totaal 10 mensen aan de start voor deze editie, die voor het eerst werd gelopen in Delft en Rijswijk en omgeving.

Twee deelneemsters kwamen uit Rijswijk en de overige 7 uit Delft. De organisatie was in handen van Wim van Dorp die ook voor Dorcas werkzaam is. Het streefbedrag van 25 euro voor deze eerste sponsor wandeling werd dus ruim overschreden! Men liep via Delft naar Den Hoorn over de Vlaardingse vaart via Den Hoorn zo weer terug naar Delft/Rijswijk-zuid, een wandeling van ruim 12 km.De oudste deelneemster was 77 jaar en er deden ook twee wandelaars mee die ook zelf reuma hebben.

Landelijk deden en ruim 150 mensen mee aan deze Home Edition die in totaal meer dan 9500 euro opbracht ! Het geld zal worden besteed aan behandeling van Reuma en wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. Ruim 100.000 mensen in Nederland hebben te lijden onder Reuma en Reumatisch klachten. Reuma Nederland heeft het certificaat van het Centraal Bureau Fondsenwerving in Amsterdam voor verantwoorde werving en besteding van donatie gelden. Giften voor Reuma Nederland zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting en Reuma Nederland heeft ook de AMBI status van de belastingdienst.

Doneren voor deze wandeling kan nog steeds via actie.reumanederland.nl/team/de-delftse-lopers

De volgende Reuma Walk wordt d.v. gehouden op zaterdag 11 september 2021, weer vanuit de Merellaan 13 in Rijswijk-zuid-Delft-noord. Voor informatie kan men bellen met Wim van Dorp op 070-415 10 13/06-485 25 932

Meer berichten