9 bandjes varen door Delftse grachten


Foto: Julliet Foet

9 bandjes varen door Delftse grachten

Op 19 en 20 september vindt een innovatieve versie van het Delftse Knapsack festival plaats. Op 19 september verschijnen er 10 nieuwe Delftse videoclips online, op 20 september tussen 13.00 en 18.00 varen de acts door de Delftse grachten. 

Boten als live podium

Op 20 september vindt er een rondreizend festival plaats in de binnenstad van Delft. Verschillende Delftse acts gaan aan boord van canalhoppers en een rondvaartboot en varen langs de terrasboten om daar hun kunsten te vertonen. Zo varen Ruji, Marlies Ruigrok, Spreekuur, Squidzilla, Wakki en Gypsy Law bijvoorbeeld door Delft. Ook danst de breakdance crew van House of Styles langs de horecapleinen, is er een sketch artist en reist er één band per paardentram door het centrum. De organisatie wil Delftenaren zo tussen 13.00 en 18.00 uur verrassen met fantastische acts.

“Het mooie van dit rondvarende festival is dat alles automatisch op een veilige afstand gebeurt” - Hans Dunlop

Tien Delftse videoclips

Knapsack released op 19 september ook nog eens haar 10 bijzondere videoclips onder de naam Weekend Delft Sessies. Deze videoclips zijn opgenomen op de meest bijzondere locaties in Delft, samen met Delftse muzikanten, dansers, kunstenaars en acrobaten. Tevens wordt er in de video´s informatie verstrekt over de highlights van Delft. Dit nodigt mensen uit om Delft te ontdekken. De videoclips worden via de sociale media kanalen en www.knapsackfestival.nl verspreid. 


Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden