Foto:

Global Goals dag op 25 september

Stedenband Delft-Estelí heeft samen met andere maatschappelijke organisaties het initiatief genomen om de ‘Global Goals’ in Delft op de kaart te zetten. De Global Goals, ook Sustainable Development Goals (SDG) genoemd zijn zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen om van de wereld -en dus ook van Delft- een betere plek te maken in 2030.

Stichting Fairtrade Delft, Buurttuin Voorhof, Milieudefensie Delft, vertegenwoordigers van IHE, studentenpastoraat, 8 mei beweging en culturele organisaties gaan komend jaar een wandeling rond de Global Goals uitzetten in het centrum van Delft.

Het streven is om zoveel mogelijk Delftse bedrijven en organisaties hierbij te betrekken en natuurlijk wordt samengewerkt met Gemeente Delft, die zich in haar koers laat inspireren door de Global Goals.

De start van Delft4globalgoals is op 25 september, internationale SDG action day, met een presentatie bij Motiv, Voorstraat 60, over water en sanitatie (global goal 6) door Enock Namwoyo, IHE-student uit Uganda. Vanwege corona kunnen hier maximaal 8 bezoekers bij aanwezig zijn.

Meer informatie bij info@delft-esteli.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden