impressie van de boekenmarkt
impressie van de boekenmarkt (Foto: Harrie van Horne)

De "Delftse Boekenmarkt 2020"

De “Delftse Boekenmarkt” staat weer voor de deur. Niet zoals voorgaande jaren in juli maar in verband met Corona op zondag 4 oktober. Natuurlijk blijft de locatie het zelfde: onder de bomen, op het sfeervolle plein aan de Elzenlaan/Lindenlaan in de wijk Vrijenban in Delft, hoewel de bomen misschien al wel aan het verkleuren zijn.

Op de "Delftse Boekenmarkt" draait het allemaal om boeken. Het grote aantal kraamhouders biedt weer een uitgebreid assortiment boeken te koop aan. Bezoekers kunnen van 10.00 tot 17.00 uur genieten van al het moois dat de hele zomer in de opslag heeft gestaan en nu eindelijk te zien zal zijn.

De “Delftse Boekenmarkt” staat goed bekend bij boekenliefhebbers uit Delft en omgeving. Sommigen kijken er al lange tijd naar uit om in Delft weer de echte sfeer van een boekenmarkt te proeven. En bent u al heel lang op zoek naar een bepaald boek? Mogelijk wordt de 4e uw geluksdag. Of leest u graag in een andere taal, van peuter tot volwassene vind je een ruime keuze aan boeken in diverse talen. In feite heeft elke kraam wel iets unieks en kunnen bezoekers heel veel bijzonders ervaren. Al met al genoeg redenen om op 4 oktober de “Delftse Boekenmarkt” te bezoeken.

I.v.m. Corona is de “Delftse Boekenmarkt” dit jaar ruimer van opzet dan voorgaande jaren. Bezoekers kunnen onderling makkelijk 1,5 m afstand aan houden, de organisatie heeft er alle vertrouwen in dat dat ook gaat lukken.

De markt is per openbaar vervoer bereikbaar (halte Bieslandhof), parkeren is op zondag gratis.

Voor reserveren van een kraam of nadere informatie:

delftse.boekenmarkt@outlook.com of 06 575 94 607. Volg de Delftse Boekenmarkt op facebook: Delftse Boekenmarkt

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden