Sta-opstoelen demodag in Vegro thuiszorgwinkel Delft

Vegro organiseert op dinsdag 20 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur de exclusieve sta-opstoelen demodag in haar thuiszorgwinkel in Delft, waar de sta-opstoelen expert klaarstaat met persoonlijk advies.

Gun jezelf het comfort van een sta-opstoel
Voor mensen die veel zitten is comfort belangrijk. Niets is zo fijn als een stoel waarin je relaxed kunt zitten. Een sta-opstoel maakt verzitten heel gemakkelijk, want je zit met één druk op de knop in een andere houding. Daarnaast draagt een sta-opstoel bij aan het behouden van de zelfstandigheid. Op de sta-opstoelen demodag ontdek jij alle voordelen van een sta-opstoel en kun jij onbeperkt vragen stellen aan de experts.

Kun je niet naar de sta-opstoelen demodag komen? Dan komen wij naar jou!
Ben je geïnteresseerd in een sta-opstoel, maar kun je niet langskomen in één van onze winkels? De Vegro woonconsulent komt in dat geval kosteloos en vrijblijvend bij je langs om samen een geschikte sta-opstoel te vinden. Voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen, neem contact op met Vegro via 071 - 409 89 29.

Profiteer van de sta-opstoelen actie
Ook profiteer je van 12 oktober tot en met 1 november van 15% korting op de hele collectie sta-opstoelen, online en in de winkel.

Waar: Vegro thuiszorgwinkel Delft, Papsouwselaan 474
Wanneer: dinsdag 20 oktober, 10.00 tot 17.00 uur
Toegang: gratis

Kijk op voor meer informatie en advies op www.vegro.nl/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden