<p>Klompenman Peet<br><br></p>

Klompenman Peet

(Foto: Verba productions)

Cultuurbarbaren in OPEN

Cultuurbarbaren is hét nieuwe culturele evenement van de makers van Museumnacht Delft voor kinderen van 4 tot 12 jaar. In de herfstvakantie kunnen kinderen deelnemen aan activiteiten en workshops op het gebied van kunst, theater en cultuur. OPEN is met trots een van de locaties van Cultuurbarbaren! 

Vroeger en toen 
Dit jaar sluit het evenement aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2020: En Toen? We gaan terug in de tijd, staan stil bij mooie geschiedenisverhalen en brengen het verleden tot leven. Een thema dat in de historische stad Delft zeker tot zijn recht komt!

Van 19 t/m 23 oktober wordt er in OPEN voorgelezen over prinsessen, vazen en meisjes met parels. Na het voorlezen ga je zelf creatief aan de slag met het onderwerp uit het verhaal. 

Of ben je benieuwd hoe je van een blok hout een klomp maakt of wat er nou precies in een kaars zit? Klompenman Peet en de Kaarsenmaker komen het laten zien en vertellen er een mooi verhaal bij. Ook kun je zelf een klompje beschilderen of een mooie kaars maken. 

De activiteiten in OPEN zijn gratis. Voor de workshops klompenmaken en kaarsenmaken wordt een kleine bijdrage gevraagd. 

Reserveren en tickets 

Op de website van Cultuurbarbaren kun je terecht voor je tickets. Let op, ook voor de gratis activiteiten moet een ticket besteld worden. Per kind mag er één begeleider meekomen, deze hoeft zich niet aan te melden. 

www.cultuurbarbaren.com/programma/open 

OPEN, Vesteplein 100, 2611 WG Delft, www.OPENDelft.info 

Alle data en tijden staan op www.cultuurbarbaren.com/programma/open
De activiteiten zijn onder voorbehoud en vinden plaats in OPEN. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus die op dat moment gelden. Houd de website in de gaten voor eventuele aanpassingen of wijzigingen in het programma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden