Kunstwerk
Kunstwerk (Foto: Wijnaendts van Resandt)

Kunstsuper gaat door !!

De Kunstsuper is een eigenzinnige plek waar kunst toegankelijk wordt gemaakt voor een breder publiek. Je vindt er o.a. keramiek, schilderijen, sieraden, glaskunst, viltobjecten, fotografie en mixed media. Het merendeel van de objecten is uniek en handgemaakt.

Welkom op deze mooie plek!

Voorlopig zijn er aangepaste openingstijden:

·        Dinsdag t/m donderdag van 14:00 tot 17:00

·        Vrijdag, zaterdag, zondag van 11:00 tot 17:00

En we hebben nieuwe Artists in the Spotlight: ToncoGlas en Maarten Wijnaendts van Resandt.

Ton Kagenaar, Cor Tekelenburg en Maarten Wijnaendts van Resandt staan van 18 oktober 2020 t/m 13 januari 2021 met hun werk in ‘the spotlight’ bij Kunstsuper Delft.

Tonco-Glas is opgericht door Ton Kagenaar en Cor Tekelenburg. Twee hobbyisten die met veel plezier hun eigen creativiteit weten vorm te geven met glasfusing. Fusing betekent het samensmelten van stukken glas. Je kan werken met floatglas (vensterglas) of speciaal fusingglas. Qua uiterlijk kan een object allerlei vormen en kleuren hebben. Je kan het glas stapelen, in kleine stukjes of in poedervorm gebruiken . Door het zonlicht kunnen er spannende lichtinvallen plaatsvinden. Het glas stookt men in een speciale glasoven, die een toptemperatuur van 950 graden aan kan.

Maarten Wijnaendts van Resandt.

De wereld van èMWé  is een magische mix van fictie en werkelijkheid.  Een potloodvirtuoos met organische lijnvoering.  Zijn tekeningen vormen een brug tussen fantasie en realiteit. Prachtige realistische details en symbolieken vullen en voeden de geest van de toeschouwer, met vragen en wensen en verlangens en dromen. De tekeningen zijn allemaal gemaakt met potlood op ivoorkarton, gefixeerd, ingelijst en begeleid met wetenswaardigheden over het onderwerp. Sinds 2006 is al zijn werk gesigneerd met èMWé en in Romeinse cijfers de maand en het jaar van vervaardiging. www.wemwe.nl

Wij nodigen u van harte uit om de Kunstsuper te bezoeken en hun werk te bezichtigen.

Om de 1.5 meter afstand te kunnen realiseren, mag er maar een beperkt aantal mensen binnen zijn. Helaas is ruilen van gekochte kunstwerken in de huidige  situatie niet mogelijk. Wij verzoeken u uitsluitend met pin te betalen.

Kunstsuper Delft

Sint Agathaplein 4

2611 HR Delft

Meer berichten