Foto:

Delft in bloei, samen in actie

Ook dit jaar zet Rotary Delft Vermeer zich in om een bijdrage te leveren aan het voor eens en altijd de wereld uithelpen van de ziekte polio. Dit jaar bundelen ze de krachten met de mensen van de Stichting DelftBloeit. Zij zetten zich in om Delft groener te maken en op te fleuren. De stichting is onder meer bekend van haar initiatieven die leidden tot het zonnebloemveld en het tulpenveld voor het Station Delft.

Om de wereldwijde End Polio Now campagne te steunen, verkoopt men End Polio Now Tulpenbollen.

U kunt bollen doneren voor End Polio Now, waardoor een braakliggend terrein in Delft kan worden opgefleurd ten behoeve van heel Delft, maar natuurlijk kunt u ook bollen aanschaffen om thuis, in uw tuin of buurt te planten. Het terrein dat we met deze actie opfleuren ligt aan de Martinus Nijhofflaan naast het Delflandplein (rotonde) en de AH XL. We kunnen daar tienduizenden tulpenbollen kwijt, dus help ons dat stukje Delft te verfraaien én draag daarmee ook bij aan de End Polio Now actie.

Een donatie van 25 tulpenbollen kost €15,00 en brengt €27,00 op voor het goede doel End Polio Now, dit wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de Bill & Melinda Gates Foundation.

Bestellen kan tot 1 december 2020 via http://www.tulpentegenpolio.nl

Help polio uit te bannen en bestel de End Polio Now Tulpen!


Meer berichten