Foto:

Nieuw avontuur van Woebie!

7de prentenboekje in de Woebie serie, na 7 jaar stilte:

Het visje dat verliefd was op de hemel – een sprookje voor Woebie over een visje in het koraalrif dat denkt dat de sterretjes in de hemel visjes zijn die plezier hebben. Hij wil ernaartoe, maar hoe?

Het verhaal is ontstaan tijdens een reis van het Delftse echtpaar Mies Strelitski (auteur) en Arnold de Hartog (illustrator) naar het eilandenrijk Palau in de Stille Oceaan.

Nieuwe  editie van het oerwoud avontuur van Woebie!

prentenboekje in de Woebie serie

2de editie (in het Nederlands en in het Sranan Tongo) van Woebies avontuur in Suriname, 17 jaar na de oorspronkelijke uitgave:

Woebie en Djoekie – geheimen van het regenwoud en

Woebie nanga Djoekie – lasi na ini bus’kondre

Woebie en Djoekie verdwalen in het oerwoud en worden opgevangen door de orchideeënkindjes die daar voor de bloemen zorgen.

Ze krijgen zaden mee die heel bijzonder blijken te zijn…

Het verhaal is gebaseerd op het 3-jarig verblijf van Mies Strelitski en Arnold de Hartog in Suriname en de vele tochten per korjaal naar het binnenland.

Achterin het boekje een telspelletje over de oerwouddieren die in het prentenboekje voorkomen.

Woebie is een creatie van Delftenaren Mies Strelitski en Arnold de Hartog. De Woebie serie bestaat uit prentenboekjes voor kinderen van 4 tot 9 jaar. De verhalen en illustraties nemen kleuters mee naar de wereld van kunst en cultuur. Deels ook in het Engels en Sranan Tongo. Uitgegeven door de kinderboeken uitgeverij Blue Roof Productions.

De Woebie boekjes zijn te koop in de boekhandel en via webwinkels.

Blue Roof Productions

Rotterdamseweg 107, 2628 AK, Delft

Tel. 015-256 31 60

Mobiel 06 51 20 42 85

info@blueroof.nl

www.woebie.nl

www.facebook.com/Woebie

Meer berichten