Raymond Slats en Maurice Hagenaar
Raymond Slats en Maurice Hagenaar (Foto: )

Rietveld Over de Kook bij Chefsbar Centre

De tweede kookworkshop in de wekelijkse serie Rietveld Over de Kook vindt plaats op 21 november om 17.00 uur bij Chefsbar Centre aan de Voorstraat. 

Chefs Maurice Hagenaar en Raymond Slats geven een kijkje in hun keuken. Hun passie voor het ambacht en de beleving zorgen voor een bijzondere kookworkshop: Bapao van kreeft met atjar van wintergroente en schaaldierencurry.

De chefs hechten veel waarde aan de kwaliteit van producten maar ook aan het voorkomen van onnodig weggooien. 

Momenteel is het restaurant gesloten vanwege het Covid19-virus, maar dat zegt niet dat de chefs stil zitten. Er wordt creatief doorgewerkt, zo kun je o.a. Homestyle dinners en doen ze aan catering en kerstpakketten. In de vorige lockdown kreeg de hele stadstuin een make-over en is het klaar voor het nieuwe trouwseizoen; aangezien Chefsbar Centre zich heeft aangemeld als officiële trouwlocatie vanaf 2021. 

Met deze kookworkshop willen ze laten zien waar ze voor staan en laten ze het publiek een prachtig, niet alledaags gerecht mee koken. Gastheer Willem Overgaag, zangeres Luca Warmer en gitarist Paulinho Paes maken er een compleet plaatje van.

Hoe werkt het?

Je koopt een kaartje inclusief ingrediënten voor 2 personen met een link naar YouTube. Via de stream kun je vanaf 17.00 uur mee koken met Maurice en Raymond. De ingrediënten haal je op zaterdag 21 november bij het restaurant vanaf 10.00 uur. Lukt dat niet? Neem dan contact op met de chefs (015-2220022), mogelijk valt er dan iets anders te regelen!

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.rietveldtheater.nl/kaarten-agenda

Veel kookplezier!

Meer berichten