Online bridgecursus voor studenten in vier avonden


Foto: Pixabay

Online bridgecursus voor studenten in vier avonden

De gezamenlijke studentenbridgeverenigingen organiseren Bridge in een maand. Dit is een nieuw landelijk initiatief om studenten kennis te laten maken met bridge. 

Studenten (en jongeren) kunnen zich aanmelden voor een online cursus waarin ze binnen een maand leren bridgen. Deze cursus bestaat uit vier lessen en kost vijftien euro. Een perfecte mogelijkheid dus voor studenten om én een leuk spel te leren én om online nieuwe sociale contacten te leggen in ‘coronatijd’. 

De cursus wordt online gegeven, vaak zelfs door een Nederlandse top- topbridger. De cursisten hebben met hun eigen groep en de docent contact via video calls en spelen al gauw hun eerste spelletjes. 

Wanneer beginnen? 

De aankomende cursus start op 25 november en duurt vier woensdagavonden van 20.00-22.30 uur. Door de grote interesse worden nu al extra cursusdata ingepland. Meer informatie over de cursus en de mogelijkheid tot aanmelden vind je op studentenbridge.nl. 

Waarom bridge?
Bridge is een uitdagend spel. Je moet kaarten onthouden, strategisch denken en communiceren met minimale middelen. Niet alleen voor ouderen dus, maar juist voor de jonge geest! Je speelt met een partner en zit altijd met z’n vieren aan tafel. Dat maakt bridgen een heel sociale aangelegenheid. 

Deelnemende studentensteden
De online bridgecursus is een gezamenlijk initiatief van (studenten)bridgeverenigingen in Amsterdam, Delft, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden