LIT NYE 2021: het online event dat je niet mag missen!


Foto:

LIT NYE 2021: het online event dat je niet mag missen!

Speciaal voor jongeren tussen de 15 en 25 jaar

Oud en Nieuw wordt dit jaar helaas anders dan normaal. Vanwege corona is er minder mogelijk. Dat betekent zeker niet dat jongeren zich hoeven te vervelen. Speciaal voor jongeren vindt er tijdens Oud en Nieuw een te gek livestreamevent plaats: LIT NYE 2021.

Line-up

Vanaf 31 december 22.00 uur tot 1 januari 04.00 uur kun je genieten van een livestream die je normaal alleen op de grote festivals kunt aanschouwen. Met o.a. Bizzey, La Fuente, Afro Bros & MC Chaos, Diaz & Bruno, Dazers & MC Nick Averton, Fake Tits en Brooklyn.

Dit wil je niet missen!

Niet alleen de line-up zorgt voor een gezellige avond, maar kijkers kunnen ook tijdens de livestream berichtjes delen die in beeld komen. Zo kan je je vrienden of familie een gelukkig nieuwjaar wensen of laten weten hoe goed je de muziek vindt! Het leukste berichtje maakt ook nog eens kans op een cadeaubon van € 50,- van Pavarotti en 5 kaartjes voor het LIT-event van volgend jaar. Dit event vindt dan live plaats in de Silverdome in Zoetermeer.

Voor wie?

LIT NYE 2021 is speciaal voor jongeren uit de gemeenten Zoetermeer, Lansingerland, Pijnacker/Nootdorp en Delft, zodat zij toch wat leuks kunnen kijken met Oud en Nieuw. Het event wordt normaal live georganiseerd door evenementen- en marketingbureau Firstnoise, maar wordt dit jaar voor het eerst als livestream door hen georganiseerd.

Hoe te volgen?

De livestream kun je volgen op TV en via een online livestream. Ziggo zender 42, KPN zender 1419 en T-Mobile zender 377.

Kijk de online livestream op  www.litnye.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden