Delftse Science Centre op vierde plek van Dagjeweg.nl


<p>In februari 2020 ontving het Science Centre de 500.000e bezoeker.&nbsp;</p>

In februari 2020 ontving het Science Centre de 500.000e bezoeker. 

(Foto: )

Delftse Science Centre op vierde plek van Dagjeweg.nl

Science Centre in Delft stond dit jaar op nummer vier van populairste uitstapjes van de website DagjeWeg.nl. 

2020, het jaar waarin we Nederland (her)ontdekten! Op vakantie in eigen land, een dagje uit in de buurt: gelukkig konden we er vooral in de zomer op uit. En in de provincie Zuid-Holland is altijd wel wat te beleven!  Wat waren de populairste uitstapjes in Zuid-Holland in 2020 op DagjeWeg.NL?  

Gezellig naar parken en musea, toeren door de polder of op klimavontuur: er was veel populair in Zuid-Holland. Hét top-uitje was in 2020 varen met een RIB van Dolphin. Vol gas geven en over het water knallen! Ook CORPUS was populair, want een reis maken door het menselijke lichaam staat op nummer 2. Met op de derde plek de wondere werelden van virtual reality bij VR4play.

De complete Top 10:

Dolphin RIB-experience, CORPUSVR4play, Science Centre Delft, Adventure City Rotterdam, Splashtours RotterdamRenzy: elektrische GPS Tours, Plaswijckpark, Museumpark Archeon, FutureLand

Over DagjeWeg.NL

DagjeWeg.NL is de grootste website op het gebied van dagtoerisme in Nederland. In de database met inmiddels meer dan 7500 uitstapjes vinden bezoekers dagelijks inspiratie voor een dagje uit. Ook in 2020 wist DagjeWeg.NL duizenden mensen te inspireren met leuke tips voor thuis, artikelen over een veilig dagje uit en vakanties in eigen land.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden