"And The Beat Goes On" nu te zien


<p>De bekende zanger Eddy Ouwens (links) werd door Martin Reitsma geinterviewd op het mooie kasteel (foto: Ron van Varik).</p>

De bekende zanger Eddy Ouwens (links) werd door Martin Reitsma geinterviewd op het mooie kasteel (foto: Ron van Varik).

(Foto: Ron van Varik)

"And The Beat Goes On" nu te zien

Maandag 4 januari kwam de nieuwe muziekfilm "And the Beat Goes On" uit van Omroep Midvliet. Het betreft opnames die in december werden gemaakt nog net voor de 2e corona lockdown. Deze muziekfilm is ook in Delft te zien.

Delft - Presentator en organisator Delftenaar Martin Reitsma had in samenwerking met de televisiecrew van Midvliet een keur aan artiesten te gast.

Luxe auto's

Buena Vida Supercars Verhuur van Danny Vijverberg had diverse dure merken auto´s laten voorrijden met daarin één voor één de optredende artiesten. Zo werd men voorgereden in een Ferrari, Lamborghini of Mercedes sport. Charles Engels zorgde met zijn Cadillac voor een jaren vijftigsfeer. Kasteelbeheerder Luc Steverink zag erop toe op dat het evenement volledig coronaproof verliep.

Muzikaal feestje

De Big Swingers maakten er een waar muzikaal feestje van met een bevlogen optreden, het dak ging er bijkans af. Don't you want me en Whats love got to do with it werden in een swingend nieuw muzikaal jasje gegoten en dat klonk heel aantrekkelijk.

Keur van artiesten

Zanger Lesley van Ruitenbeek zong: You dont have to say you love me. Tamara Tol zong onder meer : Desperado van The Eagles, Ik hou van jou, Ruud Jansen begeleide haar op de gitaar. Zanger Eddy Ouwens liet in een medley de goede tijden van Elvis Presley herleven. Ouwens had het jonge zangtalent Sebastiaan Spanjer meegenomen voor een optreden. Zanger Lou Prince zong zijn nieuwe Nederlandstalige single 'Kom weer terug bij mij' en reikte het eerste exemplaar hiervan uit aan presentator Martin Reitsma.

Omroep Midvliet

Als slot droeg Victor R. Meijer een daverend en vlammend betoog voor met als onderwerp Omroep Midvliet moet blijven. Deze omroep dreigt haar licentie kwijt te raken.

Te zien

De muziekfilm is nu te zien op het youtube account van omroep Midvliet en tot stand gekomen via de samenstelling en montage van Ferd Grobben in samenwerking met de TV ploeg van Omroep Midvliet.

Te zien

Muziekfilm

Goeie tijden van Elvis herleefden

Van de redactie

Van de redactie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden