Corona-workshops voor kinderen in Bacinol


Foto: Marieke ter Laak

Corona-workshops voor kinderen in Bacinol

Kinderen die niet naar school gaan, gaan zich vroeg of laat vervelen. Niet leuk voor de kinderen en niet leuk voor de ouders. De kunstenaars Ellen Rijsdorp, Rob van Es, Joost Konings en Roos Wisse doen daar wat aan. In hun ateliers in het Bacinol-gebouw aan de Hooikade 13 in Delft bieden ze veilige workshops aan voor schoolkinderen. Kleien bij Ellen Rijsdorp, microscopie bij Rob van Es, airbrushen bij Joost Konings, tekenen en schilderen bij Roos Wisse: dat is het aanbod.

Ouders kunnen hun kinderen brengen en na anderhalf uur weer ophalen (koffie en thee ‘to go’ is voor de ouders verkrijgbaar). Er is in elk atelier plek voor maximaal vier kinderen. Leeftijd: vanaf 6 jaar. De kunstenaars hebben spatschermen op. Voor € 13.50 per kind hebben de kids hier een geweldige middag. Marieke ter Laak van restaurant Huszar probeerde het met twee van haar kinderen uit: ‘Echt een vondst. Ze leren nieuwe dingen en hebben het geweldig naar hun zin.’

Meedoen kan bijna elke middag vanaf 14.00 uur. Mail voor vragen en uw aanmelding naar: ellen.rijsdorp@gmail.com of info@robvanes.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden