DOK bezorgt de boeken vanaf nu bij je thuis!


Foto:

DOK bezorgt de boeken vanaf nu bij je thuis!

Ben je inmiddels ook goede maatjes met alle pakket- boodschappen- en maaltijdbezorgers die bij je aanbellen? En wil je wel eens een ander gezicht aan de deur met een andere boodschap? DOK helpt je tijdens de lockdown uit de brand met de bezorgservice. Even de benen strekken en een frisse neus halen? Ophalen kan natuurlijk ook! Want eerlijk is eerlijk, verrast worden door mooie woorden dat wil toch iedereen?  

Wat doet DOK tijdens de verlengde lockdown? 
DOK is open voor het afhalen van gereserveerde boeken. Maar wat als je niet weet wat je wilt lezen of als je de deur niet uit kunt of wilt? Net als in het voorjaar kun je vanaf nu naast de gratis reserveringen ook een boekenpakket door ons laten samenstellen. En als klap op de vuurpijl kan DOK de reservering bij je thuisbezorgen. Deze dienst is helemaal gratis als je DOK-lid bent.  Natuurlijk ben je ook welkom om je reservering of pakket bij DOK in OPEN of DOK Voorhof op te halen. En hoewel er in OPEN op dit moment geen koffie of thee te krijgen is staan aan de deur toch de bekende proeflokaalmedewerkers om je verder te helpen. Zo blijven we toch nog een beetje OPEN.

Niet meer voor een dichte deur bij OPEN
In OPEN bleek er behoefte te zijn aan ruimere afhaaltijden. Om ervoor te zorgen dat het in OPEN niet te druk wordt zijn de openingstijden voor afhalen verruimd. Je kunt nu tot 18:00 terecht!  DOK in OPEN: ma t/m za van 12:00 tot 18:00 uur. DOK Voorhof: ma, wo en vrij van 14:00 tot 16:00 uur.  Neem bij het afhalen van je boeken je DOK-pas en mondkapje mee en lever meteen de boeken in die je uit hebt!

Tips voor thuis
Het leven speelt zich op dit moment grotendeels online af. DOK deelt daarom regelmatig nieuwe tips voor thuis op DOK.info. Denk aan musea die je online kunt bezoeken, spannende podcasts of leuke blogs. De boekspecialisten zijn extra hard aan het speuren naar mooie pareltjes in onze kasten en delen deze met je via onze social media kanalen. DOK zit op Facebook en Twitter: @DOKDelft.

Online bibliotheek 
Wist je al dat je als DOK-lid* gratis toegang hebt tot het aanbod van e-books, luisterboeken en digitale tijdschriften van de onlinebibliotheek? Een mooie reden om lid te worden. Dat kan makkelijk online op DOK.info!  *) Kort-abonnement en Boekstart uitgezonderd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden