Geen Carnaval


Foto:

Geen Carnaval

Ingezonden bericht van de Stichting Delftse Carnavalsviering.

“Dit weekend hadden we normaliter het feest der feesten kunnen vieren, met een optocht door de Delftse Binnenstad en feest op de markt en in de diverse cafés en residenties en vandaag het haringhappen. Hossende en verklede Kabbelaars hadden Delft 4 dagen lang in hun greep. Helaas mocht het dit jaar niet zo zijn. Toch hebben we, ieder op onze eigen manier en in onze eigen bubbel hun feest kunnen vieren via diverse livestreams. Uiteraard komt dit bij lange na niet in de buurt van het echte feest. Achter de schermen werken wij er hard aan om het feest, zodra dit weer kan, weer voor u te kunnen organiseren. Dit kan uiteraard niet zonder de steun van onze sponsoren, de Vrienden van het Kabbelgat en de deelnemers van de vriendenloterij die hun lot t.b.v. het Delftse Carnaval hebben ingezet. Vanuit onze kant onze welgemeende dank hiervoor! Wij hopen dat we ook in het volgende seizoen weer met uw hulp en de inzet van alle Kabbelaars carnaval kunnen vieren zoals we gewend zijn.                                                                                        

Carnaval is iets dat doe je met elkaar, naast elkaar en voor elkaar. Laten we hopen dat we dit weer snel kunnen oppakken, maar dan wel in goede gezondheid en zonder gevaren

Dus, voor nu een 3 x alaaf

Het bestuur, het jubileumprinsenpaar en alle voormalige Prinsen en Prinsesen van de Stichting Delftse Carnaval Viering.” 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden