Online les
Online les (Foto: Mildred Valkonet)

Vind inspiratie en creatieve kracht bij online teken en schildercursus.

Maandag 29 maart start een online teken en schildercursus waarbij ook het vinden van inspiratie, leren verbinden met wat je mooi vind en verbeelden wat jou raakt aan bod komt. 

De online cursus wordt gegeven door Mildred Valkonet en grotendeels vanuit Lijm en Cultuur opgenomen. De gewone lessen in het atelier bij Lijm kunnen niet doorgaan en daarvoro in de plaats, worden de lessen nu online gegeven. 

Dat lijkt een gemis maar de lessen zijn verrijkt met 12 video's, een schat aan inspiratie materiaal via Pinterest, online lessen en een online groep waar je elkaar kan ontmoeten. 

Zeker in deze tijd waar we snakken naar ruimte om te gaan en staan waar we willen is het belangrijk om hoopvol en vitaal te blijven. En daarbij is je eigen creativiteit aanboren en gebruiken een hele bruikbare tool.

Hou je van tekenen en schilderen en wil je daar meer over leren, verfrissende inspiratie krijgen en anderen ontmoeten, kijk dan eens op de website van Lijm en Cultuur www.lijmencultuur.nl of op www.mildredvalkonet.com voor de mogelijkheden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden