Foto:

RRT deelt paaseitjes uit aan kinderen in ziekenhuizen

Het Rapid Relief Team wou kinderen in het Sophia kinderziekenhuis en Reinier de Graaf een mooie Pasen bezorgen. Op de kinderafdelingen van deze ziekenhuizen werden paaseitjes en mascotteknuffels uitgedeeld tijdens Pasen.

 

De liefdadigheidsinstelling RRT stond deze Pasen stil bij kinderen die het moeilijk hebben, en door de coronacrisis juist nu nog moeilijker. Het RRT NL team ging daarom bij de kinderafdelingen van het Erasmus MC-Sophia en Reinier de Graaf ziekenhuis langs om de pluizige cookie knuffel uit te delen met een zakje paaseitjes op 31 maart in Rotterdam (Erasmus MC) en op 1 april in Delft (Reinier de Graaf).  Deze kinderen hadden de extra aandacht hard nodig.

Het Rapid Relief Team is een wereldwijde liefdadigheidsorganisatie die sinds een jaar ook in Nederland actief is. RRT richt zich met name op de gebieden dakloosheid, jeugd en gezondheid en handicaps alsmede ondersteuning van hulpdiensten bij noodhulp en rampenbestrijding. 

Er is reeds succesvolle samenwerking met diverse voedselbanken die van RRT foodboxes voorzien worden. Ook worden voor daklozen hygiënepakketten en foodpacks uitgedeeld.  Voor meer informatie zie www.rrtglobal.org/nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden