Foto:

Koningsnacht wordt ouderwets gezellig met een lokale samenwerking!

Delfts Brouwhuis en Café de Oude Jan hebben de handen ineen geslagen en gaan een groot online event organiseren op Koningsnacht! Verwacht een lokale samenwerking met muzikale entertainment van PAul FrAnk and Friends, een uitdagende Quiz van PubQuizMaster Chris Piguillet met ongekend goede vragen en afsluitend een toffe liveset van DJ Layon Nais. Een avond vol vertier een stukje positiviteit in deze barre tijden.

Koningsnacht en Koningsdag zijn altijd twee mooie momenten om naar uit te kijken voor de Delftenaar. Hier kijkt men vaak al maanden naar uit. De stad is levendig en gezellig en staat vol met kraampjes, optredende bandjes en met blije mensen. Bij Café de Oude Jan komt jaarlijks tijdens Koningsnacht PAul FrAnk and Friends het publiek verblijden met een mooi optreden. De dag erna staat DJ Layon Nais als vaste prik op een vol Brouwplein mooie platen te draaien voor een feestende massa mensen op Koningsdag. Iedereen komt te samen om te proosten op een jarige Koning Willem Alexander. Deze twee feesten zijn de Delftenaar vorig jaar al ontnomen en worden nu weer noodgedwongen afgeblazen. Wederom een tegenslag voor de hele stad.

Café de Oude Jan en Delfts Brouwhuis gaan in deze barre tijden een stukje positiviteit brengen en hebben de handen ineen geslagen. Ze gaan een lokale samenwerking aan met de muzikale formatie PAul FrAnk and Friends, top DJ Layon Nais en ras entertainer PubQuiz master Chris Piguillet. Gezamenlijk gaan ze een avondvullend programma verzorgen op Koningsnacht. De ‘Grote Oranje Brouwplein PubQuiz’ zal op maandag 26 april om 19.30 uur beginnen en het belooft een prachtige online avond vol vertier te worden. PAul FrAnk and Friends trappen de avond af en worden opgevolgd door de uitdagende vragen van PubQuizMaster Chris. Deelnemers kunnen van tevoren hun favoriete Oranje nummers met persoonlijke boodschap doorzetten. Layon Nais zal hier een toffe liveset van maken en deze ten gehore brengen op de avond zelf en hij sluit de avond knallend af.

Bestel een Koningsnacht borrelbox via de website van Delfts Brouwhuis en verzeker jezelf van deelname aan dit lokale initiatief. De borrelbox kost €40 en is gevuld met lekkere bieren van Delftse Brouwers, smaakvolle snacks en onmisbare (verkleed) attributen voor de PubQuiz. Betaal ook nog €20 voor de lokale entertainment en jouw inschrijving is compleet. Lokale partijen ondersteunen, een gezellige avond thuis én kans op mooie prijzen. Dat noemen we een Delftse win-win-win situatie!

Bestel de box via het bierloket van Delftsbrouwhuis.nl/bierloket

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden