<p>Winnaars van de Hudito mixed competitie</p>

Winnaars van de Hudito mixed competitie

(Foto: )

Hudito jeugd hockeyt nog lekker buiten

Hudito organiseert al sinds de herfsvakantie trainingen voor de jeugdteams en onderlinge wedstrijden op de zaterdagen. Alleen tijdens de kerstvakantie werd er een periode niet getraind of gespeeld.

Er worden allerlei leuke competities voor de jeugd op de zaterdagen georganiseerd. Direct na de herftsvakantie startte de ‘ladder competitie’ waarbij teams tegen een ander team een trap lager of hoger speelde en na winst een trap konden stijgen t.o.v. het andere team. Op dit moment zijn alle teams ingedeeld in een poule en spelen zij een onderlinge competitie.

Tussen deze 2 vormen van competitie organiseerde Hudito een mixed competitie. Jongens en meisjes gemixed en soms werd er ook gemixed met een leeftijdsgroep hoger en/of lager. “Naast een persoonlijke score had de mixed competitie een belangrijker doel. Het verbinden van onze jeugd. Verbinden van verschilende leeftijdsgroepen; verbinden van meisjes en jongens en verbinden van de verschillende niveaus. Ook wildenwe onze jeugd de mogelijkheid geven te blijven sporten en sociale contacten te onderhouden in de buitenlucht”, aldus Dion van Reenen van de jeugdcommisie van Hudito.

Vorige week zaterdag ontvingen de kinderen die met hun persoonlijke score bij de 1e vijf van hun leeftijdsgroep eindigen, een cadeau bon die ze bij Jumbo Hockey kunnen besteden.

Lijkt jou het ook leuk om eens te kijken of hockeyen iets jou is, dan kun je altijd een gratis proeftraining doen bij Hudito. Als je je wil aanmelden of meer informatie wil, stuur dan een e-mailtje naar JHC@hudito.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden