Voetbalvereniging DVV Delft organiseert Oranjefestival

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Heb jij talent? Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert D.V.V. Delft op zaterdag 15 mei 2021 van 12.00 uur tot 16.00 uur een Oranjefestival op Sportpark Kerkpolder, Kerkpolderweg 12 Delft. 

Om iedereen een kans te geven is er een indeling gemaakt. Kijk even naar je leeftijd en schrijf je daar voor in. Hou dus goed de tijden in de gaten wanneer je aan de beurt bent. Mini duiveltjes: 4-7 jaar van 12 tot 13 uur, Pupillen: 8-13 jaar van 13 tot 14 uur, Junioren: 14-16 jaar 14 van tot 15 uur, Junioren  17-19 jaar van 15 tot 16 uur, G-voetballers: alle leeftijden van 14 tot 16 uur 

Oranjefestival

D.V.V. Delft werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival. 

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart! 

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op D.V.V. Delft komt hun Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Geef je op voor 10 mei! Vanuit D.V.V. Delft volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival. 

Meer informatie of vragen?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met D.V.V Delft contact opnemen. Dit kan via voorzitter-jeugd@dvvdelft.nl of via www.dvvdelft.nl. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden