Foto: Roy Beusker

Paul van Vliet ontroert met ‘Heimwee naar morgen’

Paul van Vliet is schrijver, zanger, speler, ondernemer, ambassadeur van Unicef, stichter van Theater Pepijn en bovenal een levenskunstenaar en geliefd bij velen. Op 11 mei aanstaande komt zijn nieuwe boek ‘Heimwee naar morgen’ uit. Op 13 mei interviewt Eveline van Rijswijk hem via de livestream. Ook u kunt dit volgen.

Door: Martin Reitsma

Regio - Bijna iedere dag wandelt Paul van Vliet langs de zee bij het Noorderstrand van Scheveningen. De meeste verhalen in dit bijzondere boek zijn daar ontstaan. Daarbij kon hij niet alleen putten uit het rijke verleden van een indrukwekkende en ruim zestigjarige theatercarrière, maar ook uit de herinneringen en ervaringen van onderweg, zwervend en spelend door Nederland en Vlaanderen. Paul van Vliet bewaart goede herinneringen aan onze Prinsenstad. Hij komt er graag en kijkt met voldoening terug op de voorstellingen die hij er gedurende zijn lange carrière mocht spelen. Hij vindt het Delftse theaterpubliek, warm en meelevend.

Heimwee naar morgen, dat zich laat lezen als een schitterend, caleidoscopisch zelfportret in verhalen, is associatief, authentiek en humoristisch, met een ondertoon van melancholie. Na de bestseller Brieven aan God en andere mensen opnieuw een verrassend, geestig en fijnzinnig boek van een cabaretier die schrijver is geworden.


Heimwee naar morgen | Paul van Vliet |

ISBN 978 94 638 2159 9 | 224 pagina’s | €19,99 | paperback met flappen | verschijnt 11 mei 2021.

Interview via livestream

In een speciale livestream interviewt Eveline van Rijswijk één van Nederlandse grootste cabaretiers en Haags icoon naar aanleiding van zijn nieuwe boek ‘Heimwee naar morgen’ Waarom voelt hij zich ondanks al zijn succes in de kern eenzaam? En wat doet anderhalf jaar corona met een man die zo van theater houdt? In een livestream met mooie beelden uit zijn omvangrijke oeuvre gaat Paul ook in gesprek met u, zijn publiek. Wat houdt hem bezig nu hij het podium heeft verlaten? In een persoonlijk interview deelt Paul van Vliet zijn bijzondere ervaringen en nieuwe inzichten.

Als u wilt meekijken naar de livestream met Paul dan kunt u zich daarvoor opgeven via: https://www.haagschcollege.nl/college/paulvanvliet De kosten zijn 12 euro, tijdstip van uitzending: 20.15 - 21.30 uur

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten