Foto:

Richmond Skin Clinic: Professioneel én comfortabel

Een professionele huidbehandeling maar dan wel mét comfort en ontspanning, dat is het beste van twee werelden en te vinden bij Richmond Skin Clinic Delft. De beautysalon, waar iedereen welkom is voor traditionele huidbehandelingen, maar zeker ook voor specialistische behandelingen zoals ontharen, de aanpak van een probleemhuid maar ook voor het zetten van permanente make up, is sinds april gevestigd in de Oude Kerstraat nr 5

Tamara Horsten en Bianca Richmond zijn de onderneemsters achter deze salon. Bianca runt twee succesvolle salons in Wassenaar en Heemstede. Tamara is jaren bedrijfsleider geweest van een beautykliniek. Toen de twee op elkaars pad kwamen ontstond de wil om een derde vestiging samen te starten.

Tamara werkt samen met haar collega’s, Elise en Jennifer, nu dagelijks om andere mensen een mooie, verzorgde, stralende huid te geven. “Je kan bij Richmond Skin Clinic terecht voor de traditionele gezichtsbehandelingen maar zeker ook voor aandoeningen als pigmentvlekken en rosacea. Vooral voor dit laatste probleem hebben we een zeer unieke behandeling met een nieuw, innovatief product dat zijn werking heeft bewezen!”

Permanente make up is een specialisatie waarachter jaren lange ervaring zit. Hoe fijn is het als je basis make up blijft zitten onder alle omstandigheden.

De producten waar Richmond Skin Clinic mee werkt zijn professioneel maar ook betaalbaar. “Alpha-H is zeer bekend in ons vak, staat hoog aangeschreven maar alleen bij onze salon te verkrijgen. Je mag altijd binnenlopen voor advies.”

Een behandeling wordt helemaal afgestemd op de wensen van de cliënten. “Als je alleen je wenkbrauwen wilt aanpakken, ben je net zo welkom als wanneer je nu echt eens van de Rosacea verlost wilt worden. Hier kan onze huidtherapeute Jennifer u mee helpen. Als je graag een traditionele behandeling wilt en echt even wilt ontspannen, tot rust komen en aan niets denken, ben je uiteraard ook meer dan welkom! We hebben nu nog plek voor nieuwe cliënten!”

www.richmondskinclinic.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden