Vacature Trainer v.v. Ariston ‘80 Heren 2

Studentenvoetbalvereniging Ariston’80 is op zoek naar een trainer voor het tweede elftal van de herenselectie voor het seizoen 2020-2021. V.v. Ariston’80 heeft met zestien herenteams en vijf damesteams de grootste seniorenafdeling van Delft. Ariston’80 2 speelt momenteel in de 2de klasse B reserve. De wedstrijden worden gespeeld op de kunstgrasvelden van het sportcomplex X van de TU Delft.

De TU Delft is de huissponsor van v.v. Ariston’80 en tevens opdrachtgever van de docenten van verenigingen. De accommodatie wordt, net als de trainers en overige materiaalkosten, door de TU Delft gefaciliteerd. 

Functiebeschrijving
Als voetbaltrainer voor v.v. Ariston’80 bij X kom je terecht in een fascinerende en internationale werkomgeving met gedreven studenten en medewerkers. Je verzorgt de trainingen voor het tweede selectie elftal op dinsdag- en donderdagavond. Op zaterdag coach en begeleid je het tweede herenteam bij de wedstrijden. Daarnaast onderhoud je nauwe contacten met de trainer(s) van het eerste herenteam, keeperstrainer, de Technische Commissie, het bestuur van Ariston’80 en X TU Delft.

Functievereisten

Je hebt aantoonbare ervaring in voetbal en beschikt over een UEFA C diploma (of bent bereid deze te halen);

Je hebt affiniteit met studenten;

Je bent enthousiast, flexibel en betrokken;

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.

Informeren en solliciteren Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met de wedstrijdsecretaris van v.v. Ariston’80, Karlijn van Beekum, via wedstrijdsecretaris@ariston80.nl. Reacties en CV ontvangen wij graag uiterlijk 4 juni 2021.

Meer informatie over X TU Delft is te vinden op https://www.tudelft.nl/x/ .

Voor meer informatie over v.v. Ariston’80 kijk op: www.ariston80.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden