Foto:

Delft Fringe Festival trakteert haar publiek toch op live theater

In het eerste weekend dat de theaters weer open mogen zet Delft Fringe Festival de Delftse illusionist Dion van Rijt live op het podium van het Rietveld Theater. “Ik ben ontzettend trots dat Dion en het festivalteam zo flexibel inspringen op de versnelde versoepelingen en dit voor elkaar hebben gekregen”, aldus festivaldirecteur Roel Beeftink - Funcken. “Hiermee bouwen we een brug tussen het online festival van dit jaar en het festival in 2022.”

Dion van Rijt was de winnaar van de Delft Fringe Publieksprijs in 2019 en is het campagnebeeld van de huidige editie. Samen met zijn assistente Lotte van Breukelen treedt hij in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 juni maar liefst zeven keer op met zijn voorstelling ‘Dion the Great Magician’.

Over Dion the Great Magician

Illusionist, danser en theatermaker Dion neemt het publiek mee op een nostalgische reis door de eeuwenoude geschiedenis van de goochelkunst. Beroemde acts worden uit het stof gehaald en opnieuw tot leven gebracht. Een traktatie voor de verbeelding en een visueel spektakel waarbij het niet gaat om het geheim achter de illusie, maar om de magie!

Succesvol eerste festivalweekend

Vandaag start de tweede festivalweek van Delft Fringe Festival. In het eerste weekend werden zowel de voorstellingen van 30 jonge getalenteerde makers, als de activiteiten eromheen zoals de Delft fringe Night en de Daily Fringe, veelvuldig online bekeken door bezoekers vanuit het hele land én buitenland! Daarnaast brengt het 7-meter-hoge roze Origami Fringe konijn, het nieuwe festivalpaviljoen, kleur, reuring en vrolijkheid in de stad!

Speeltijden & kaartverkoop ‘Dion the Great Magician’

Dion speelt in het Rietveld Theater (Rietveld 49 in Delft).Zaterdag 5 juni: 13:00, 15:00, 20:00 en 22:00 uur. Zondag 6 juni: 11:00, 13:00 en 15:00 uur.De kaartverkoop start op 2 juni 2021. Kaarten zijn te koop via www.delftfringefestival.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden