Teacher And Pupils Using Flower Shapes In Montessori School
Teacher And Pupils Using Flower Shapes In Montessori School

Goedemorgen voor Kinderopvang Morgen

Als het om kinderopvang gaat, is Stichting Rijswijkse Kinderopvang al meer dan 50 jaar een begrip. Sinds 1 juni doen ze dat met de nieuwe naam Kinderopvang Morgen. 

Morgen wil dat de beste kinderopvang voor iedereen bereikbaar is. En kinderen vandaag en in de toekomst alle kansen geven om zich te ontwikkelen. Daarom zet Morgen zich in voor goede kinderopvang en kindontwikkeling. ‘Zo gaan we vandaag op weg naar een mooier morgen en met eerlijke kansen voor alle kinderen’, aldus bestuurder Tineke Onink. ‘Dat is wat ons inspireert en dus laten we dat graag weerspiegelen in onze nieuwe naam’.

Lokaal hart 
Morgen heeft een maatschappelijke missie. Want goede kinderopvang is niet alleen fijn voor de kinderen, Morgen denkt ook dat het onze samenleving beter maakt. Tenslotte gaat het hier om de volwassenen van de toekomst.

De scholen, gemeentes en andere organisaties in het netwerk rond kinderen zien zij als partners. Want Morgen heeft een lokaal hart. Samen met al deze partijen werkt Morgen aan initiatieven op maat. Goed voor de buurt, goed voor elkaar. Dat is wat Morgen - als organisatie zonder winstoogmerk - steeds voor ogen houdt. Onder de koepelorganisatie Morgen vallen verschillende kinderopvangmerken met vestigingen in Rijswijk, Den Haag, Westland en dus ook in Delft.

Morgen in Delft
Tineke Onink: ’10 jaar geleden openden we in Delft buitenschoolse opvang VindingRijk in basisschool De Eglantier Tanthof. Dat was een logisch vervolg op onze samenwerking in Rijswijk met hetzelfde schoolbestuur. Daarna volgden De Eglantier Voorhof en Max Havelaar, wat nu integrale kindcentra zijn. En laten we ook niet Het Mozaïek vergeten met Up Kinderopvang.
Op de campus van de TU Delft openden we de internationale kinderopvang True Colors. In hetzelfde gebouw als de International School Delft als een thuisbasis voor de internationale medewerkers van de TU Delft. Inmiddels zijn er zes vestigingen in Delft. Als Morgen voelen we ons erg verbonden met de gemeente Delft en natuurlijk met de ouders en kinderen. Nu en in de toekomst’

Buiten Delft is er ook nog Kinderopvang EigenWijs, Blauwkapje en de kinderopvang binnen een aantal integrale kindcentra in Rijswijk. Ieder met een eigen identiteit en werkwijze. Ze delen de pedagogische visie van Morgen en bieden allemaal goede kinderopvang.

Meer informatie: www.kinderopvangmorgen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden