Fragment uit videoclip van Singalicious waarin bezoek wordt gebracht aan de koffiebar Kek
Fragment uit videoclip van Singalicious waarin bezoek wordt gebracht aan de koffiebar Kek (Foto: Singalicious)

Delftse horeca wordt toegezongen

Sinds een paar weken geniet Delft weer van haar horeca en terrassen in de binnenstad. Dat is afgelopen winter en voorjaar wel even anders geweest. Gelukkig had een aantal ondernemers de mogelijkheid om een ‘to go-optie’ aan te bieden.

Als ode aan de horecaondernemers die zorgden voor een lekkere versnapering en afleiding tijdens de lange periode van thuis werken, heeft het Delftse Singalicious tijdens de lockdown een videoclip gemaakt. Hierin zingen zij a capella en 3-stemmig het nummer ‘Candyman’ van Christina Aguilera waarin zij geheel in jaren 50 stijl te zien zijn terwijl zij een aantal Delftse “candymannen” vereren met een bezoekje. 

Een koorlid vertelt: “Het was wel even anders dan anders. Nu moesten we, zonder de anderen te kunnen horen, zelfstandig repeteren met de ingezongen voorbeeldversie van de dirigente. Het was ook wel spannend om jezelf terug te horen en zien op video, maar ontzettend leerzaam! Heel leuk om toch iets speciaals neer te kunnen zetten in de periode dat we niet samen konden zingen, al doe ik dat natuurlijk honderd maal liever!” 

Nieuwsgierig geworden? Ga naar www.singalicious.nl of www.facebook.com/singalicious en bekijk de videoclip ter afronding van de lockdown. Ondertussen zijn de dames natuurlijk blij dat ze buiten weer bij elkaar mogen komen. Mocht je een keer willen meedoen, er is nog plek voor enkele lage sopranen of alten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden