Kinderen verkopen hun spulletjes
Kinderen verkopen hun spulletjes (Foto: Joyce Geway)

Ontmoet elkaar in de wijk en doe mee!

Het was afgelopen woensdag gezellig in Wippolder, Vrijenban en op de Geerweg. Bewoners slenterden langs de kleedjesmarktroute waar jong en oud hun spulletjes vanuit de voortuin verkochten. Ook waren er onder meer beweegactiviteiten, pannenkoeken bij VTV Wipmolen, er was een springkussen voor de kleintjes en je kon op de foto met een uil. Medewerkers van Delft voor Elkaar waren aanwezig met ‘de Coffee HUB’ voor een praatje onder het genot van een lekker kopje koffie.

Delft doet mee(r)

Na de afgelopen coronamaanden voelen veel bewoners zich eenzaam en is er behoefte aan contact en ontmoeting. Onder de noemer ‘Delft doet mee(r)’ worden daarom deze zomer voor jong en oud leuke, laagdrempelige en actieve activiteiten georganiseerd in de Delftse wijken.

Op delftdoetmeer.nl vind je een overzicht van alle activiteiten. De meeste activiteiten zijn gratis en soms wordt er een kleine bijdrage gevraagd. Waar doe jij aan mee?

Over Delft voor Elkaar

Delft voor Elkaar is een samenwerkingsverband van de organisaties Haaglanden Beweegt, Kwadraad, MEE ZHN en Participe Delft op het gebied van sociaal werk en bewegen. Samen met vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zetten onze professionals zich in voor sociaal veilige, draagkrachtige en gezonde wijken. Gezamenlijk doel is dat iedere Delftenaar in beweging komt en kan meedoen in de samenleving.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden