<p>twee dagen boordevol bijzondere workshops voor jong en oud&nbsp;</p>

twee dagen boordevol bijzondere workshops voor jong en oud 

(Foto:De Vak)

Body & Mind Dagen voor Grote en Kleine Mensen

Delft- Op vrijdag 27 & zaterdag 28 augustus 2021 presenteert De Vak twee dagen boordevol bijzondere workshops voor jong en oud. Van dansimpro tot yoga tot massage tot tekenen en thee proeven.

Het programma is zo opgezet dat iedereen mee kan doen. Je kunt alleen komen of samen met je kind of je ouder(s). Maak er een uitje van! Gezelligheid en een ontspannen, vrolijke sfeer staan voorop.

Er zijn allemaal bijzondere workshops waaraan je mee kunt doen. De Paradijsboom (dansimpro voor kinderen, tweedaagse workshop), Teken je Dans en Stem (volwassenen), Chinese thee & Qi Gong (volwassenen), Mama Masseert (ouder en kind), Zumba for all (iedereen), Kinderyoga, Familieyoga, en Lopen & Tai Chi (volwassenen).

Extra en gratis zijn op die twee dagen ook nog de Proeverij (lekker op het podium meedoen en proeven van verschillende Body & Mind-lessen), Samen Supergroot tekenen voor kinderen, en kletsen onder het genot van een kopje Chinese thee aan de informatietafel.

Informatie:

De B&M Dagen zijn onderdeel van De VAKademie. De workshops worden op 27 en 28 augustus gegeven in OPEN, Vesteplein 100 in Delft. Inschrijven en meer info: kijk op de website vak-delft.nl/agenda/ en dan bij ‘Body & Mind Dagen voor Grote en Kleine Mensen’. Tot 27/28 augustus!

________

Hans Ouwerkerk
Externe productiepartner

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten