Foto:

Het Uur van het Hart

Muziek, Zang, Verhaal, Actualiteit, Interactie en Poëzie. Met composities en gedichten van zangers/songwriters Paul & Carla die je recht in het hart raken.  Ze zijn terug… 

In 2007 bezongen Paul & Carla de officiële opening van Op Hodenpijl, waren ze de eerste artiesten die daar optraden en het eerste bruidspaar dat er trouwde. Gedurende 7 achtereenvolgende seizoenen, kon men iedere eerste zondag van de maand genieten van hun “Goedgesprek-Concert” met de welluidende titel “Het Uur van Het Hart”. Aan de hand van prachtige zelfgeschreven nummers en gedichten werden persoonlijke ervaringen gedeeld, sprongen harten open en vonden toehoorders her- en erkenning, troost en bemoediging.

Ook kon men meegenieten van hun belevenissen tijdens de door hen geïnitieerde reizen naar bijzondere plekken in o.m. het Katharengebied, Glastonbury, Stonehenge, Montserrat, Peru, Bolivia, Egypte en Jeruzalem.

Paul & Carla kregen in 2011 landelijke bekendheid door hun bijzondere deelname aan het TV programma Holland’s Got Talent. Sindsdien zijn ze samen met hun dochter onder de naam La Familia met hun theaterconcerten een graag geziene gast in de Nederlandse theaters en concertzalen en zijn ze regelmatig op de Nederlandse TV te zien geweest. Zij brachten 4 Nederlandstalige en 4 Engelstalige albums uit en een album om de kracht van mensen met een verstandelijke beperking in het licht te zetten. Met hun liedje “Ik laat je gaan” werden zij onderscheiden met de International Award voor de meest troostrijke muziek. Daarnaast publiceerde Carla 2 dichtbundels.

Paul & Carla werkten o.m. samen met Marcel Messing, Masaru Emoto en prinses Irene. 

Het uur van het Hart 

“Het gaat alleen maar om de Liefde” (De titel van een van hun composities.).

Paul: “Daar is in feite alles mee gezegd en waar het in het leven en zeker ook in de wereld van de muziek vaak om draait.” Carla: “Helemaal mee eens! Deze cruciale tijd inspireert ons dan ook enorm om ons licht op tafel te blijven zetten.” Nieuwe inzichten, Nieuwe liedjes en Nieuwe gedichten. We hebben er zin in!“ Met thema’s als: Waar sta je in deze turbulente tijd met jezelf? Hoe ga je met al deze veranderingen om? Kan je in je kracht blijven staan zonder strijd? En…wat zegt en doet Liefde…? Kortom actuele vragen en thema’s die de muzikale revue passeren, gelardeerd met hand-reikende poëzie. Iedereen is van HARTE welkom om met zijn of haar gehele hart aanwezig te zijn bij: “Het uur van het Hart Concert” op 5 september a.s. “, aldus Carla.

Vanaf januari 2022 zullen Paul & Carla met dit ‘Goed Gesprek Concert’, weer maandelijks in Op Hodenpijl te beluisteren zijn. Nu dus alvast een voorproefje.

Reserveren kunt u via: https://ophodenpijl.nl/evenement/uurvanhethart-sept

Locatie: Cultuurkerk Op Hodenpijl

Datum: Zondag 5 september 

Aanvang 11.00 uur

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten