Logo delftsepost.nl


Foto: Jasper Wennekes/District8
Foto: Jasper Wennekes/District8 (Foto: Jasper Wennekes/District8)
District8 Nieuws

District8 Nieuws: Brandweerauto komt vast te zitten

DELFT - "Brandweermensen en politieagenten weten als ze uitrukken voor een incident nooit precies wat ze voor hun kiezen zullen krijgen. Dat bewijst een brandje van afgelopen weekend", vertelt Jasper Wennekes van District8. De fotografen van District8 doen wekelijks verslag van het 112-nieuws uit Delft. 

Zaterdagmiddag 11 maart werd de brandweer gealarmeerd voor een brandende boom aan het Vrederustpad in Delft. Een voorbijganger zag een boom flink rookte en sloeg alarm. Omdat de boom in een bosgebied stond, kon de tankautospuit er niet bij komen. Daarom werd het duinvoertuig van de Scheveningse kazerne opgetrommeld. Onderweg naar het brandje kwam de brandweerwagen vast te staan in de modder. De brandweer heeft via de lier die aan de voorkant van het voertuig zit zichzelf los-getrokken. Met de hogedrukstraal was het brandje binnen twee minuten geblust. De brandweer gaat uit van brandstichting.

Ongeval op Rotterdamseweg

Donderdag 9 maart was er een aanrijding op de Rotterdamseweg. Een fietser werd aangereden door een auto. Het slachtoffer is onderzocht door ambulancepersoneel, maar hoefde niet met spoed naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De verkeerspolitie is kort ter plaatse geweest voor een mogelijk onderzoek. De schade aan de auto is flink.

Meer 112-nieuws uit Delft op www.district8.net

Reageer als eerste
Meer berichten