Logo delftsepost.nl


Wandelgroep in rond de binnenstad Delft zoekt meer wandelliefhebbers

Woont u in de binnenstad van Delft en wandelt u graag? Wilt u meer van Delft en omgeving zien? Maar vindt u dit alles in uw eentje een beetje eng? Dan hebben Delft voor Elkaar en Pieter van Foreest de oplossing!

Samen wandelen
Iedere woensdagochtend om 10.30 uur staat er een wandelsportbegeleider voor u klaar bij het ontmoetingscentrum Dock van Delft (Ezelsveldlaan 276 Delft). De wandelsportbegeleider stippelt de route uit en begeleid de groep tijdens het wandelen. De afstand van deze wandelroute wordt samen met de andere deelnemers bepaald.

Start en eind bij Dock
De wandelroute eindigt ook weer bij het ontmoetingscentrum Dock van Delft waar we gratis een kopje koffie kunnen nuttigen. De eigen deelnemersbijdrage voor de wandelsportbegeleider bedraagt 1 euro per persoon.

Loop mee
Lijkt het u leuk om in groepsverband te wandelen? Dan zien wij u graag op woensdagochtend bij het ontmoetingscentrum Dock van Delft.
Voor vragen of verdere informatie kunt u contact opnemen met Natasja de Vroome, buurtsportcoach Delft voor Elkaar, bereikbaar op 06-42650481 of stuur een mail

Reageer als eerste
Meer berichten