Logo delftsepost.nl


Schaaktoernooi

Delft – De schaakvereniging DCSV houdt op vrijdag 24 maart a.s. de tweede avond van het schaaktoernooi en staat open voor leden en niet-leden. In het bijzonder zijn de huisschakers en internetschakers van harte welkom. Voor clubschakers geldt de beperking dat ze dienen te spelen in de onderbond.

Men speelt op die avond vier partijen met een bedenktijd van 20 minuten per persoon. Het begint om 20.00 uur en aan deelname zijn geen inschrijfkosten verbonden.

Men hoeft niet aan elke ronde mee te doen. Om in aanmerking te komen voor een prijs dienen er wel minimaal vijf ronden te zijn gespeeld.

Op dit moment heeft de schaakclub 11 leden en is door middel van het aangekondigde toernooi op zoek naar nieuwe leden. Het eerste achttal speelt in de tweede klasse van de Haagse Schaakbond.

DCSV speelt in principe om de twee weken op de vrijdagavond in de Hofkerk, Cort v.d. Lindenstraat 1 te Delft. De eerstvolgende speelavonden zijn op 7 en 21 april, 12 en 26 mei a.s. Voor meer informatie over de vereniging kunt u terecht op www.dcsv.info of bij de voorzitter Rens ter Veen, tel (015)2610137.

Reageer als eerste
Meer berichten