Logo delftsepost.nl


Halve finale Delft Talent Comedy Award 2017 en viool/accordeonduo in het Rietveld Theater

DELFT - Op zaterdag 25 maart is de halve finale van de ‘Delft Talent Comedy Award 2017’ en een week later, op zaterdag 1 april 2017, de finale. Wie wordt de opvolger van Tobi Kooiman? Kortom twee spannende avonden met veel talenten die hun comedy-kunsten vertonen op het podium.

Aan de halve finale op 25 maart doen zes beginnende comedians mee die ieder 10 minuten mogen spelen. Roel C. Verburg is uw gastheer deze avond.

Voor de finale op 1 april blijven er drie comedians over die gaan strijden om de fel begeerde bokaal. Bovendien is er een gastoptreden op de finale-avond. Victor Luis van Es is op 1 april de M.C. Er is bovendien een heuse jury bestaande uit drie personen die de moeilijke taak hebben om een winnaar aan te wijzen. De winnaar krijgt een bokaal en een betaald optreden in een professionele stand-up comedy show van Impresariaat WILLEM.

Ook is er dit jaar voor het eerst een publieksprijs. Eerdere edities werden gewonnen door Gerthein Boersma (2013), Kim Schuddeboom (2014), Daan van der Hoeven (2015) en Tobi Kooiman (2016).

Beschik jij over talent en wil je meedoen? Comedians kunnen zich tot 1 maart aanmelden bij: info@impresariaatwillem.nl Lever een korte bio, een filmpje max. 5 min van jezelf in actie en een goede persfoto (min. 1 MB) aan.

Aanvang: 20:30 - 22:30 uur Toegang: €9,50 Student/CJP : €7,50 Vrienden: €7,50

Op 26 maart is de presentatie van repertoire van de cd ‘Dance’, Arvo Pärt en Anke Brouwer (première). De release van de romantisch georiënteerde debuut cd ‘Dance’ van duo Huijnen (viool) en Grotenhuis (accordeon) in het najaar 2015, leverde veel publiciteit op en werd bejubeld door de pers in alle toonaarden. “ Hun samenspel is behalve meeslepend tot in de details verzorgd”, Deze musici laten horen tot welke onvermoede schoonheid de combinatie van viool en accordeon kan leiden”, “het is één adem, één harteklop en één lichaam”, “Bloeddoorlopen sentiment en uitgelaten zwierigheid”, en “Adembenemend”. Cecile Huijnen en Marieke Grotenhuis studeerden beiden summa cum laude af en behoren al vele jaren tot de top van het Nederlandse en internationale muziekleven. Hun stijl is zowel expressief, virtuoos en swingend als speels en intiem.

Ontbijt
Maak er een compleet verzorgde zondagochtend van! Vrije Smaken Wereldse Catering verzorgt een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet, inclusief koffie/thee en een Schulp-sapje, voorafgaand aan de voorstelling. Het ontbijtbuffet is apart te boeken; inloop is vanaf 10.15; om 10.30 start het ontbijt.

Aanvang: 11:30 - 12:30 Toegang: €13,00 Vrienden: €11,00 Ontbijtbuffet:€15,00

www.rietveldtheater.nl

Reageer als eerste
Meer berichten