Logo delftsepost.nl


De muzikale tijdcapsule van Spirit of Woodstock landt in Delft

Spirit of Woodstock in Café de V
Aanstaande zaterdag 25 maart zal coverband Spirit of Woodstock je meenemen naar de roerige jaren 60 en 70. Vanaf 22.00 uur zal Café de V aan de Voorstraat 9 worden ondergedompeld in de groovy klanken van weleer. Dit wordt een avond vol meezingen, dans en ouderwetse gezelligheid. De entree bij Café de V gratis.

Ga mee op reis
Spirit of Woodstock bestaat uit vijf zeer ervaren muzikanten, ze spelen al een kleine 30 jaar in uiteenlopende formaties. SoW is vooral een concept, ontwikkeld met maar één doel: het tot leven brengen van de groovy evergreens en vergeten pareltjes uit de 60’s en de 70’s met het geluid van nu. SoW maakt van deze songs een feestelijke reis langs muzikale herinneringen.

Larger than Live
Het repertoire bestaat uit Rock classics van Uriah Heep, Cream en the Who via heerlijke Feelgood songs van the Kinks, the Monkees en the Turtles naar de nostalgische klanken van Scott McKenzie's "San Fransico" en "Nights in White Satin" van Moody Blues. Spirit of Woodstock grossiert in de authentieke grooves en krachtige meerstemmige vocalen. Niet zo heel verwonderlijk want drie leden hebben als muziekdocent een aardige bijverdienste.

Back to the 60’s & 70’s
Spirit of Woodstock brengt je zaterdag 25 maart in Café de V met drie sets van drie kwartier terug naar de roaring 60’s en 70’s. Knap publiek dat daarbij ongeroerd blijft. Er mag luidkeels meegezongen worden! Meer info over de band is te vinden op www.spiritofwoodstock.nl.

Zaterdag 25 maart: aanvang 22.00 uur
Spirit of Woodstock neemt je mee terug in de tijd, naar de roerige jaren 60 en 70.
Spirit of Woodstock haalt de sfeer van toen naar het heden en brengt een feest van muzikale herkenning, van Groovy Evergreens tot Prachtige vergeten Pareltjes.
Locatie: Café de V, Voorstraat 9 in Delft
Entree: Gratis

Reageer als eerste
Meer berichten