Halloween knutselen bij Buytendelft
Halloween knutselen bij Buytendelft (Foto: Buytendelft)

Hier vier je halloween

Halloween in de Wippolder

Delft - Zaterdag 28 oktober van 19.00 tot 21.00 uur kun je op visite bij de knotsgekke en griezelig gezellige bewoners van de Wippolder. Lekker gezellig griezelen en gillen, door de spookpoort lopen en tot slot naar huis gaan met een tas vol met snoep! Daar staat de Wippolder Trick or Treat Halloweenavond om bekend. Dankzij alle deelnemende buurtbewoners en de ouders, die verkleed meelopen met de kinderen, is dit altijd weer een groot succes. Meer info op de Facebookpagina en website: https://www.facebook.com/halloweenwippolder/ of https://halloweenwippolder.wordpress.com/

Griezelen in de Botanische Tuin

Delft - Kom op zaterdag 28 oktober griezelen in de botanische tuin van 17.00 uur tot 21.00 uur. Er zijn veel leuke activiteiten te doen, zoals: bloederige kaarsen maken, speciale speurtocht (zoek de verlichte pompoenen verspreid in de donkere tuin), pompoenen uitsnijden, marshmallows boven het kampvuur roosteren, de enge Spookkas is open (op eigen risico), Halloweenphotobooth en kleurplaten. Voor de ouders is de museumshop open en is er een hapje en drankje verkrijgbaar. Om het nog spannender te maken is het leuk als iedereen griezelig verkleed komt. De entree voor kinderen van 4 t/m 15 jaar en 65+ is €2,- en voor volwassen €4,-.

Halloween in de speeltuin

Delft - Vier Halloween in speeltuin Westerhonk op zaterdag 28 oktober. Om 19.00 uur verzamelen de deelnemers zich op pleintje bij buurthuis de Wending en daarna is het tijd om te griezelen in de speeltuin. Wil je meedoen, schrijf je dan in voor 26 oktober in de speeltuin tussen 13:30 uur en 17:30 uur of bel 06-13617700. De kosten zijn slechts €1,00 per kind in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Vergeet niet je engste kleren aan te trekken. De speeltuin is aan de van Bleijswijckstraat in Delft.

Juf Isabel leest voor

Delft - Op zondag 29 oktober van 16.00 uur - 17.00 uur leest juf Isabel (kinderboekenschrijfster en illustrator) voor uit haar nieuwste boek: 'Lily geeft een griezelfeestje', bestaande uit voorleesverhaaltjes voor kinderen van 4 - 8 jaar. Kinderen mogen daarnaast zelf heksenvingers bakken. Lekker om in de drakensnotsoep te dopen! Dat wordt smullen! Teken maar mee met juf Isabel, zo wordt tekenen een feestje! Tevens zijn de boekjes op deze gezellige, griezelige middag te koop en kan Isabel van Duijne er een persoonlijke boodschap in schrijven. Beleef het mee in Restaurant de V, Voorstraat 9, Delft.

Buytendelft: Durf jij?

Delft – Stadsboerderij & Waterspeeltuin Buytendelft organiseert zaterdag 28 oktober een middag- en avondvullend Halloweenprogramma voor jongeren tot 14 jaar. Om 14.00 uur start het programma met verschillende activiteiten voor de jongsten waaronder ponyritjes, verhalen bij de vuurplaats, een lampion maken en andere knutselactiviteiten. Om 18.30 uur is er een lampionnenspeurtocht die geschikt is voor de kleintjes. Voor de lekkere trek is er een aangepaste heksenmenukaart met griezelige, maar smakelijke versnaperingen. Vanaf 19.30 uur is het, met een heel team engerds, griezelen geblazen tijdens de griezelspeurtocht of, als je écht durft; om 21.00 een horrortocht met levensechte schrikeffecten om de avond mee af te sluiten. Net als vorig jaar wordt er samengewerkt met de vrijwilligers van de Delftse Reddingsbrigade. Succes verzekerd dus! Voor deelname aan de activiteiten en tochten kun je ter plekke een kaartje aan de kassa kopen. Op de website www.buytendelft.nl en op Facebook van Buytendelft staat meer informatie.

Halloween Readings

Delft - Speciaal voor Halloween zal Rianne Collignon op dinsdag 31 oktober beschikbaar zijn voor Halloween Readings. Deze dag geeft vaak hele bijzondere inzichten. Een Reading van 25 minuten kost €25 per e-mail en €45 op de praktijk. Inschrijven per e-mail via info@hartenziel-online.nl of telefonisch op werkdagen tussen 19.00 uur - 20.00 uur via 06-10521351 tot uiterlijk 29 oktober.

Heksenketel

Den Haag - Gezellig griezelen tijdens Halloween in De Bras. Komende zondagavond 29 oktober is er genoeg te griezelen. Op eigen gelegenheid kan je de "trick or treat" route door de "enge" straten van De Bras lopen. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur kan je gezellig langskomen bij "De Heksenketel" van Buren van De Bras (bewonersorganisatie De Bras-Biesland). Dus wees voorbereid op voor een ouderwets griezelig en gezellig Halloween!

Kayaktocht

Bergschenhoek - Vrijdag 3 november is een speciale Halloween "Friday Night Kayak". Peddel 1,5 uur in het donker door het Hoge Bergse Bos, drink onderweg koffie/thee bij het kampvuur en spot enge monsters die je vanuit het bos laten schrikken! Bij terugkomst wordt er lekker na geborreld onder het genot van een hapje en drankje nog bij de vuurkorf. Deelname is € 2,50, inclusief hapje en drankje bij terugkomst. Opgeven kan via: info@kanoshop.nl. Geef daarbij aan of je met eigen boot komt en met hoeveel personen je in wilt stappen in een kano (inclusief peddel + zwemvest van de Kanoshop). Vertrek en terugkomst bij Kanoshop van 18:30 uur - 20:30 uur. Het is voor iedereen in de leeftijd van 18 t/m 80 jaar, kano-ervaring is niet verplicht.

Halloween in Den Horror

Den Hoorn - De speeltuin aan de Oranjelaan in Den Hoorn wordt op 31 oktober omgetoverd tot Horror Dorp. Vanaf 18:30 uur ben je welkom om te komen griezelen. Durf je door het Heksenhuis en laat je je niet wegjagen door Piraten? Dan wacht er warme chocolademelk en snoepgoed op je. Maar pas op.....Ben je dit jaar niet braaf geweest? Dan kan de Krampus je komen halen!

Meer berichten

Shopbox