Foto: Delft Imagebank
Foto: Delft Imagebank (Foto: Delft Imagebank)

Borrelen op de Markt

Samen met honderden inwoners van Delft proosten op het nieuwe jaar. De vertrouwde nieuwjaarsreceptie van Gemeente Delft wordt voor het eerst in samenwerking met alle Delftse ondernemers georganiseerd en daarmee in een nieuw verfrissend jasje gestoken. Je bent op 7 januari van harte uitgenodigd voor De Nieuwjaarsborrel.

Delft - De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, die altijd heeft plaats gevonden in het stadhuis, wordt voor het eerst naar buiten verplaatst. "De insteek blijft gelijk aan afgelopen jaren, maar door het naar buiten te brengen willen we het toegankelijker maken voor de hele stad", vertellen organisatoren David Lansen (namens de Delftse ondernemers) en Guy Verbeek (van evenementen- en communicatiebureau De Burgemeesters). De historische Markt wordt omgetoverd tot een sfeervol ontmoetingsplein waar je met een drankje in de hand samen met politici, ondernemers en inwoners kan proosten op het nieuwe jaar. Ook kun je lekkere winterse gerechtjes halen. Traditiegetrouw zal Burgemeester Marja van Bijsterveldt tijdens de borrel haar nieuwjaarstoespraak houden om samen met ons het jaar 2018 vol inspiratie in te gaan.

Aanmelden voor het evenement met een gratis consumptie kan via www.nieuwjaarsborreldelft.nl. Per e-mail wordt enkele dagen voor het evenement een e-ticket verzonden waarmee je op de Markt een drinkbon kan ophalen. Deze kan ingewisseld worden voor bijvoorbeeld warme chocolademelk of een glas warme glühwein.

Meer berichten

Shopbox