Winkelcentrum De Hoven viert feest!
Winkelcentrum De Hoven viert feest!

Winkelcentrum De Hoven viert 50-jarig jubileum

In 2018 bestaat winkelcentrum De Hoven in Delft maar liefst 50 jaar, een gouden jubileum! Dit gaan ze het hele jaar samen met de ondernemers en bezoekers uitgebreid vieren. Het feestprogramma 2018 staat in het teken van Future & Feest!

Delft - 'In de Hoven' werd in opdracht van Van der Vorm Aannemingsbedrijf gebouwd in 1967/1968 en na al die jaren is de Van der Vorm Vastgoed Groep nog steeds de eigenaar van het winkelcentrum. Zij hebben zich altijd ingezet voor het 'futureproof' houden van het winkelcentrum door verplaatsingen van winkels, uitbreidingen en aansluiting op overige winkeldelen in de directe omgeving, leuke evenementen en acties en het zorg dragen voor een goede bereikbaarheid. Zoals Ben Kempers van Boekhandel Kempers, naast Vendet en De Gruyter één van de allereerste ondernemers in De Hoven, zei; "het was pionieren in de polder". Juist omdat De Hoven zich altijd heeft voorbereid op de toekomst, vonden zij een start van het feestprogramma in het teken van FutureProof heel toepasselijk.

De komende drie maanden trakteert De Hoven bezoekers op een blik in de toekomst. Vanaf zaterdag 3 februari zijn er iedere zaterdag activiteiten en acties, zoals Meet the Robots, Win je eigen 3D Mini-Me en een Future Food Lab dag. In april hebben zij het unieke 'Kids on the Moon' event; een beleving waarbij zij kinderen meenemen op een ruimtereis. In een 'technische' stad als Delft is het logisch dat De Hoven met betrekking tot dit programma samenwerkt met de beroemde TU Delft.

Het tweede deel van het feestprogramma start vanaf mei en staat in het teken van de geschiedenis van De Hoven en Feest. Een belangrijk onderdeel is een 'POP-UP MUSEUM' waarin de geschiedenis van het winkelcentrum in beeld wordt gebracht. Heeft u op zolder nog fotoboeken en krantenknipsels met mooi en opvallend beeldmateriaal of andere informatie over De Hoven van de afgelopen 50 jaar, dan zouden zij dit graag in het museum tentoon willen stellen. Neem contact op met Anne van Amsterdam, anne@wfcommunicatie.nl of lever uw materiaal af bij Johan Kempers van Boekhandel Readshop Kempers in De Hoven.

Meer berichten