Foto: Gudrun Makelberge

30 ideeën voor de stad tijdens Festival de Stem van Delft

In aanloop naar de verkiezingen hebben tientallen Delftenaren hun oplossingen voor de stad bekend gemaakt. Tijdens Festival de Stem van Delft, dat op zaterdag 10 maart in het Rietveld Theater gehouden wordt, presenteren zij hun ideeën aan Delft.

Delft - Van 13.00 tot 15.00 uur, en van 16.00 tot 18.00 uur komen in twee rondes de meest verrassende en interessante oplossingen voorbij ten aanzien van ruimtelijke ordening, werkgelegenheid, evenementenbeleid, armoede en nog meer. In de avond worden de beste ideeën gepitcht voor de lijsttrekkers van de partijen die zich warmlopen voor de komende raadsperiode. Het avondprogramma, dat wordt geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt, vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur, waarna kan worden geborreld bij muziek van DJ Remero.

Tijdens dit 12 uur durende marathon evenement zullen diverse artiesten optreden, waaronder Rapaille, en improvisatiegroep Tot Zover. Bezoekers kunnen meewerken aan een kunstwerk "De Stem van Delft" dat na de verkiezingen aan gemeenteraad zal worden aangeboden. Tussen 12.00 en 13.00 uur kan geluncht worden, en van 18.00 tot 19:30 uur gedineerd. Tickets voor lunch en diner zijn verkrijgbaar via de website www.destemvandelft. Toegang tot het festival is gratis. Wilt u zeker zijn van een plekje in de zaal tijdens één van de programmablokken, reserveer dan uw gratis kaartje via de website: www.rietveldtheater.nl/kaarten/
festival-de-stem-van-delft/

Meer berichten