Foto: Lizzy de Wilde

Netwerkorganisatie La Red in Delft bestaat 15 jaar op 15 maart en viert groot feest in WestCord Hotel Delft

Netwerkorganisatie La Red viert op donderdag 15 maart 2018 haar 15 jarig bestaan met een groot feest in het WestCord Hotel in Delft voor genodigden van 16.00 - 19.00 uur.

Oprichter Ing. Miriam Notten is expert in het ontwikkelen van netwerkorganisaties die hun sociaal kapitaal optimaal benutten. Ze is bedenker van de term ‘netwerkend werken’ en wil iedereen de waarde van sociaal kapitaal laten ervaren. Dat doet ze sinds 2003 als La Red (Spaans voor netwerk) met een team van specialisten. Door middel van sociale netwerkanalyses, advies, training en workshops leren organisaties en individuen hun netwerk op te bouwen en te laten renderen. La Red staat voor Empowering social capital en is uniek in Nederland.

Meerwaarde van sociaal kapitaal

La Red weet als geen ander hoe je als organisatie en mens sociaal kapitaal opbouwt dat er toe doet. Notten: “Iedereen heeft zijn eigen sociaal kapitaal: of het nu gaat om de mensen die hij kent of de mensen die hij via via weet te vinden. Zie het als de hulp die je mag verwachten van de mensen die je kent. Als je samenwerkt in een bedrijf of netwerk kun je dit sociaal kapitaal connecten. Je verbindt en mobiliseert dan sociaal kapitaal om het voor jou en anderen te laten werken. Dit aan elkaar knopen van mensen, ideeën, kennis en informatie geeft betekenis aan de samenwerking en levert ook nog eens extra’s op. Dat is de meerwaarde van sociaal kapitaal.”

Miriam Notten, oprichter van La Red, heeft een missie, sociaal kapitaal op de balans

Notten heeft een duidelijke missie op aarde. Ze wil dat iedereen gaat ervaren dat sociaal kapitaal een belangrijke asset is wat je beter maakt. Notten: “Sociaal kapitaal maakt je een rijk mens en is het beste spaarpotje dat je kunt hebben, voor jezelf en voor je medewerkers. Dat betekent dat sociaal kapitaal binnen 10 jaar net zoals goodwill op de balans komt.”

Spetterend jubileumfeest van La Red in Delft en lancering van de La Red Wired award

Notten draagt haar boodschap helder, vol overtuiging en met humor uit en is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Donderdag 15 maart ontvangt zij samen met haar team een fractie van haar enorme netwerk in het WestCord Hotel in Delft, de plek waar La Red kantoor houdt. Het wordt een spetterend jubileumfeest met La Red Cabaret, live muziek, de aankondiging van het La Red Magazine en de La Red Wired Awards en natuurlijk een vurig betoog van Miriam zelf.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden